Cand vorbesti urat Pestilor

Pestii sunt ultimul semn al zodiacului. Se spune despre ei ca sunt cea mai matura zodie, pentru ca au trecut karmic prin experientele tuturor celorlalte zodii. Au propria lor filosofie de viata si propriul lor sistem de valori.

Adevar, ironie si vorbe urate

Cum putem enerva Pestii? Aducandu-i pe pamant, la cruda realitate. Spune-le un adevar despre ei, critica-i cu argumente solide si declansati deja un sentiment de furie in acesti nativi. Nu le place sarcasmul si ironia, iar daca le vorbesti urat, atunci i-ai pierdut ca prieteni sau aliati.

Pentru ca sunt sensibili, au nevoie de validare si de sentimentul de apartenenta, sentiment care se cladeste cel mai bine in cadrul unei relatii. Iata de ce, daca toti cei din jur se afla intr-un cuplu si ei nu, pot dezvolta sentimente de invidie si gelozie. Daca prietena ta este nascuta in semnul Pestilor si este singura, in timp ce tu ai o relatie, evita sa iesiti toti impreuna, pentru ca risti sa iti pierzi prietena.

Rezistenta la schimbare si inovatiile

Glifa acestei zodii reprezinta doi pesti care privesc in directii diferite. Imagineaza-ti ca ii ceri unui Peste sa faca o alegere. Va oscila continuu, pentru ca ambele alternative i se vor parea interesante. Apoi se va enerva si isi va revarsa furia pe cei din jur.

Pestii nu iubesc noul prea mult.  Cred ca zodia Pestilor e zodia cu cea mai mare rezistenta la schimbare. Pestii vor zona lor de confort, lucrurile si notiunile cu care sunt obisnuiti deja. Desigur, vor accepta incetul cu incetul inovatiile, gadgeturile, insa vor avea nevoie de mult timp pana sa se adapteze si pana sa integreze elementele de noutate si in viata lor intima.

RAZBUNAREA PESTILOR

Daca se razbuna Pestii? Sigur ca sa razbuna, insa prefera atacurile psihologice, jocurile mentale si vor apasa butoanele tuturor emotiilor tale. Te vor face sa vezi chinurile lor, iar victimizarea pe care o arata, o pun pe seama ta si a comportamentului tau care ii face sa sufere atat de mult.

CUM SA ENERVEZI ZODIILE ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

DESCOPERA NATIVUL PESTI

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Pesti, te invit sa citesti: