Cum sa impaci Pestii

Fiind un semn de apa, Pestii sunt dotati cu un radar suplimentar in identificarea emotiilor umane. Deoarece de multe ori acesti nativi par a fi cu capul in nori, orice conflict ii poate lua prin surprindere sau ii pot traumatiza emotional destul de serios. Nu uita ca triada semnelor de apa, compusa din Rac, Scorpion si Pesti este inzestrata cu o memorie speciala si tine minte orice afront i se aduce. Iata de ce abordarea unui Peste suparat trebuie sa fie bine gandita si bine pregatita.

Daca incercam sa facem pace cu un Peste, trebuie sa apelam la sentimentele sale si sa ne ducem cu o mare doza de sinceritate, de regret sincer. Nu uita ca oricat de evoluat ar fi un Peste, la sfarsitul zilei el este guvernat de Neptun, planeta intuitiei si a clarviziunii. Si, chiar daca l-ai pacalit, mintit sau inselat, sa stii ca te-a simtit. Poate ca nu a vrut sa declanseze un conflict mai mare si a ales a taca si sa nu iti aduca reprosuri, insa cu siguranta ca te-a bifat in mintea sa. Va fi dificil sa ii restarnesti interesul, insa, din fericire, ai sanse sa o faci!

Asa incat, in vederea recastigarii increderii acestui semn zodiacal iti recomand o abordare sincera, onesta, si o discutie de la suflet la suflet. Daca regreti sincer acel conflict, ai toate sansele ca sa primesti un raspuns pozitiv din partea Pestilor.

O alta metoda prin care poti ajunge la sufletul unui Peste este calea unei penitente. Dupa ce ai gresit sau dupa ce ai declansat un conflict cu un Peste, incearca sa faci ceva munca de voluntariat sau in folosul comunitatii. Dedica-te celor oropsiti de soarta, celor aflati in suferinta. Atitudinea ta, manifestarea capacitatii de sacrificiu vor fi repede observate de acest semn zodiacal atat de milos si  s-ar putea sa te priveasca cu un ochi mai putin critic.

In momentul in care a remarcat atitudinea ta, incearca sa-l cooptezi in programul sau misiunea ta. Aminteste-i ca pe lume sunt oameni care au nevoie de sprijinul sau. Trezeste-i interesul atingandu-i coarda sentimentalismului. S-ar putea sa ai surpriza placuta ca, odata ce v-ati dedicat amandoi unei cauze comune, sa ingroape imediat securea conflictului.

Vreau sa iti mai amintesc un singur lucru: Pestii nu duc supararea cu ei multa vreme, dar sunt surprinsi ca cei din jur mai poarta supararea in ei.

Descopera zodia Pestilor