Relatiile Pestilor cu familia si prietenii

Din punct de vedere emotional Pestii stiu sa asculte pe toata lumea si sa ofere sfaturi. Intuitivi, stiu exact ce butoane sa apese pentru a te ajuta sa iti gasesti toate resursele interioare pentru a depasi un moment de criza sau pentru a-ti gasi raspunsul la intrebari profunde ce te framanta.

Ca rude, Pestii sunt persoane dedicate familiei. Conceptul de familie reprezinta un element important pentru mintea si sufletul unui Peste, doar ca maniera in care comunica cu rudele sale nu este cea mai potrivita. Uneori fac niste comentarii atat de sarcastice, ce pot fi catalogate chiar si rautacioase cand li se cere ajutorul.

Prieteniile Pestilor

Naticii Pestii sunt niste prieteni foarte intuitivi. Poate ca Pestii nu vor avea capacitatea sa te ajute sa cari mobila pe scari deoarece nu sunt cei mai sportivi din zodiac, dar intotdeauna vor avea batista pregatita sa plangi pe umarul lor, intotdeauna va avea rabdare sa-ti asculte dramele prin care treci. Asa incat, desi din punct de vedere al actiunilor concrete si fizice nu prea poti conta pe ei, cu siguranta ca te poti baza pe tot sprijinul emotional si suportul mental pe care ti-l poate oferi o persoana nascuta sub acest semn zodiacal. 

In privinta prieteniilor, despre nativul Pesti se poate spune ca fac parte dintr-o categorie speciala: inimosi, dar “rai de gura”. Pestii sunt genul de oameni care te ajuta neconditionat, insa au grija de fiecare data sa-ti reaminteasca de ajutorul pe care ti l-au oferit.  Da, un nativ Peste va comenta, dar te va ajuta admirabil, mai ales cand vine vorba de strategie mentala, de planificare si gasirea strategiilor emotionale cele mai potrivite. Cu toate acestea, faptul ca va comenta atat de mult si va puncta atat de intens ca te-a ajutat, s-ar putea sa te determine ca a doua oara sa cantaresti bine decizia de a le solicita ajutorul.