Organizare

tarot-organization

Organizare si disciplina - este indemnul aceastei carti de Tarot pentru urmatoarea perioada. Eforturile tale vor da roade, iar planurile se vor desfasura mult mai lin daca adopti o gandire logica si ordonata.


Pe de alta parte, lasa creativitatea sa se manifeste in viata de zi cu zi, participa la diverse intalniri (cursuri de spiritualitate, desen, muzica, dezvoltare personala) pentru a cunoaste persoane cu acelasi nivel vibrational.

Daca uneori te simti depasit(a) de situatie,  crezi ca ceea ce faci acum nu ti se potriveste, roaga-te sa-ti apara in cale oamenii de care ai nevoie pentru a te indruma. 

Da-te un pas inapoi si priveste la tot ce se intampla in jur. Ar fi bine sa te detasezi putin pentru a deveni obiectiv in ce priveste mediul in care traiesti. Ai grija ca saptamana asta sa iei decizii bazate pe considerente intelectuale, si sa nu te lasi influentat(a) de emotii. 

In cazul in care ai sansa sa ti se ofere o pozitie de conducere, poti lua cartea ca pe un semn de la Divinitate ca esti pregatit pentru asemenea responsabilitate.

Autor: Andreea Munteanu