Ajutor

Intalnirile speciale, cu oameni deosebiti, iti vor lumina aceasta zi. Incearca sa raspunzi ofertelor care ti se fac. Vei prinde din zbor niste idei ingenioase, pe care daca le pui in practica iti vor aduce succesul mult asteptat. Este o perioada in care te poti afirma destul de usor, pornind de la lucruri simple. Prietenii sunt hotarati sa iti dea o mana de ajutor in proiectele pe care le desfasori, asa ca profita de ocazie. Nu uita ca un om de succes este “cel care pune fundatie solida cu caramizile care i-au fost aruncate.” (David Brinkley)

brinkley

ZODII

BERBEC — Astazi este o zi in care resimti puternic oboseala ultimelor zile. Incearca sa te odihnesti putin, iar daca nu ai timp sa lenevesti mai mult in pat dimineata, macar relaxeaza-te seara si ofera-ti o scurta plimbare in parc, o discutie cu prietenii sau lectura unei carti interesante.

TAUR — Ai parte de unele nemultumiri legate de cariera, insa nu te lasa influentat de toate astea. Mai bine gandeste-te sa schimbi ceva in viata  pe care o duci. Poate e cazul sa incepi sa cauti un alt loc de munca.

GEMENI — Imunitatea este mai scazuta astazi. Ceva dureri de cap, dureri in gat, o stare de slabiciune s-ar putea sa te scoata din ritmul zilei.Nu iti fa griji insa, pentru ca in urmatoarele zile iti vei reveni spectaculos.

RAC — Ziua de astazi iti poate rezerva mari suprize in ceea ce priveste sfera cunostintelor. Cineva isi poate inGEMENIca o promisiune jucand la doua capete.

LEU — E timpul sa te implici mai activ in proiectele tale. Nu poti delega atributiile tale celor din jur, pentru ca, nesupraveghiati, vor face multe erori.

FECIOARA — Astazi vei fi deosebit de intuitiv  si poti vedea cu mintea un nou traseu al evolutiei tale. In cariera, pot exista schimbari bruste, insa norocul este adus de capacitatea ta incredibila de adaptare.

BALANTA — Iti doresti mai multi bani, insa acestia nu vor pica din cer daca nu faci ceva in directia asta. Structureaza-ti ideile, stabileste un plan de actiune, contacteaza potentialii parteneri si actioneaza.

SCORPION — Astazi pot exista surprize legate de documente, caIatorii, studii, justitie. Toate aceste domenii se supun imprevizibilului, astfel ca pot aparea situatii la extreme.

SAGETATOR — Astazi esti foarte constiincios si responsabil si iei lucrurile in serios. Din pacate, cei din jur nu vor proceda la fel si din acest motiv poti avea reactii dure si radicale.

CAPRICORN — Subiectul zilei tine de job-ul tau. Incear sa iti echilibrezi strategia cu obiectivele personale. Nu te mai pune pe locul 100 de la coada si urmareste-ti interesul.

VARSATOR — Astazi imaginea sociala este vulnerabila, astfel incat fii atent cu cine vorbesti si ce vorbesti, mai mult chiar abtine-te de la reprosuri dure ori reactii disproportionate.

PESTI — Astazi poti beneficia de surprize placute. Te poti impaca cu cunostinte vechi si iti poti rezolva cu usurinta unele probleme domestice.