11 octombrie 2016

Astazi, marti, 11 octombrie 2016, banii vor fi centrul de atractie al vietii multora dintre noi. S-ar putea ca unii sa fie constransi de anumite limitari, in timp ce altii sa gaseasca oportunitati din ce in ce mai interesante pentru a depasi conflictele cu care se confrunta.

dyer conflct

Atentie pentru ca in familie pot aparea unele conflicte generate de incapacitatea unor rude de a vedea imaginea de ansamblu sau de a incerca si lucruri diferite. Amiteste-ti insa ca orice conflict "nu poate supravietui fara participarea ta." (Wayne Dyer). In acest mod se va produce o confruntare intre generatii sau intre personalitati diferite. Relatia cu o femeie devine din ce in ce mai interesanta si aceasta s-ar putea sa inceapa sa ocupe un loc tot mai important in viata noastra.

Relatia cu strainatatea devine din ce in ce mai buna, asa incat multe persoane vor putea accesa dierse cursuri de perfectionare, vor lua in calcul calatoriile peste hotare sau cineva de peste hotare le va ajuta sa isi gaseasca un loc de munca mai bun.

Este o perioada potrivita pentru studiu, dezvoltare personala si sondarea lumii interioare. 

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Bine de stiut astazi ...