13 octombrie 2016

Comunicarea devine punctul central al acestei zile de joi, 13 octombrie 2016. Vom vorbi mult, ii vom asculta pe altii vorbind si per total, chiar daca nu va fi o zi extrem de productiva, va fi una satisfacatoare in care vom accesa si activa relatiile interumane prin logica, ratiune si apel la bun simt. Nu uita ca, asa cum spunea si Robert K. Greenleaf, de multe ori vorbind prea mult pierdem pe mana noastra sansele de a comunica cu adevarat. Tot azi mai pot aparea unele conflicte cu barbatii, dar vom reusi sa le aplanam destul de repede.

greenleaf

Nevoia de a sta in preajma familiei sau de a ne simti parte a unui grup este din ce in ce mai pregnanta. Vom fi sociali, vom interactiona cu tot felul de persoane din diverse medii si s-ar putea ca unii dintre noi sa participe la evenimente interesante la care se vor afla multe persoane. Nevoia de prieteni, colegi, de cunostinte si interactiune umana in ansamblul ei este foarte preganant in aceasta zi.

Vom fi cu totii mai deschisi lumii spirituale, mai interesati de dezvoltarea personala decat de obicei.

Atentie la modul in care vom cheltui banii deoarece pe fundalul unui sistem emotional destul de bulversat riscam sa bagam mana in portofel mult mai mult decat este cazul, iar acest lucru ne va afecta destul de serios bugetul urmatoarelor saptamani.

Autor: Dr. Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Lecturi de seara ...