17 noiembrie 2016

Astazi vom avea chef sa ne distram si sa lasam deoparte toate problemele. Viata sociala va ocupa atentia noastra si va trebui sa raspundem tuturor invitatiilor pe care le primim din partea celor din jur, altfel riscam sa punem punct unor prietenii. Totusi, este o zi in care, pe langa faptul ca interactionam cu o multime de persoane, ne vom simti si obositi din cauza factorilor de distragere cu care ne vom confrunta, spre exemplu, putem primi anumite telefoane fix in momentul in care ne concentram la un proiect delicat.

Vom pierde ore in sir vorbind la telefon subiecte total irelevante cu peroane superficiale. Vom fi intrerupti de colegi nerabdatori, de clienti curiosi sau de persoane care, pur si simplu, nu au alta treaba decat sa ne distraga de la munca pe care o facem.

"Dorintele ne dicteaza prioritatile, prioritatile dau forma alegerilor, iar alegerile ne determina actiunile.” Dallin H. Oaks

"Dorintele ne dicteaza prioritatile, prioritatile dau forma alegerilor, iar alegerile ne determina actiunile.” Dallin H. Oaks

Cea mai buna solutie intr-o astfel de zi in care comunicarea ocupa un loc important, distractia isi cere drepturile ei, ar fi sa prioritizam activitatile. Astfel, in prima parte a zilei sa ne facem treaba, sa ne ocupam de lucrurile serioase si reale ale locului de munca, iar seara sa o dedicam in totalitate activitatilor sociale.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Pentru cei nascuti in Scorpion ...