4 noiembrie 2016

Astazi reprezentantii tututor semnelor zodiacale este una din acele zile destul de complicate in care te trezesti dimineata si esti intr-o alergatura continua. Ai lucruri de rezolvat la birou, lucruri de explicat sefilor tai. Te poti confrunta cu niste controale si verificari suplimentare, trebuie sa scoti si bani din buzunar pentru anumite achizitii care apar pe neasteptate. In tot acest haos aparent nu ai vrea sa-ti iei o mica pauza sa respiri adanc si sa te relaxezi, ai nevoie de echilibru atat pe plan fizic, emotional cat si mental. Daca vrei sa obtii rezultatele pe care ti le-ai propus, atunci cea mai buna atitudine este cea relaxata si detasata deoarece vei putea privi atat imaginea de ansamblu a situatiei create, cat si detaliile ce deriva din ea. Atitudinea pe care o adopti poate face toata diferenta!

"Atitudinea si nu aptitudinea este cea care determina altitudinea." Zig Ziglar

"Atitudinea si nu aptitudinea este cea care determina altitudinea." Zig Ziglar

O femeie pare dispusa sa te sustina in proiectele tale, dar nu conta foarte mult pe ajutorul sau in plan fizic material, cat mai degraba strategiile si ideile pe care aceasta le manifesta vor fi de foarte bun augur pentru tine pe termen lung.

De la drum primesti vesti destul de complicate, dar nu te impacienta, orice situatie care acum pare complicata va veni si cu o solutionare neasteptata.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi de weekend ...