5 noiembrie 2016

Cand pasiunile se dezlantuie, atunci nimeni si nimic nu le poate opri! Este o zi in care cu totii vom trece de la o stare la alta cu viteza ametitoare si vom reusi “performanta” de a-i zapaci si pe cei din preajma noastra. 

"Emotiile nu-ti spun adevarul. Doar pentru ca ai un sentiment in legatura cu ceva anume, nu inseamna ca acesta este o realitate." Joyce Meyer

"Emotiile nu-ti spun adevarul. Doar pentru ca ai un sentiment in legatura cu ceva anume, nu inseamna ca acesta este o realitate." Joyce Meyer

Preponderenta catre conflict si neintelegeri creste foarte mult in aceste ore deoarece haosul care va domni in toate partile si care ne va manifesta puterea si asupra activitatilor pe care le facem. Solutia pentru aceasta zi destul de complicata si tensionata emotional este sa ne limitam la actiuni de rutina pe care stim ca le putem controla. Si, poate ca ar fi bine sa te lasi sa simti daca emotiile tale referitoare la cineva sua la o situatie sunt reale sau mai degraba o proiectie. Asa cum spune si Joyce Meyer, doar "pentru ca ai un sentiment in legatura cu ceva anume, nu inseamna ca acesta este o realitate.

Un sector destul de prost aspectat este cel al reatiei cu colaboratorii, acestia fie dau dovada de neseriozitate, fie amana la nesfarsit solutionarea unei sarcini. Aceasta intarziere ne da peste cap planurile de viitor pe care le avem, insa in nici un caz astazi nu vom gasi solutia la aceasta problema.

Lecturi de weekend ...