8 noiembrie 2016

Ziua in care sarbatorim Soborul Sf. Arh. Mihail si Gravriil este o zi in care vom fi cuprinsi de gustul aventurii, dar ar fi de dorit sa nu ne testam limitele intr-o maniera in care o vom regreta ulterior. Este in regula sa ne indreptam catre aventuri interesante, dar pastrand masura! Pe de alta parte, sa nu uitam vorbele lui André Gide care spunea ca “Omul nu poate descoperi noi oceane, daca nu are curajul sa piarda din priviri malul." 

Astazi vom descoperi ca avem noi gusturi, ca avem noi inclinatii si chiar unii vor avea placuta surpriza sa-si exploreze astazi laturi ale personalitatii pe care nu-si imaginau ca le-ar putea accesa vreodata.

“Omul nu poate descoperi noi oceane, daca nu are curajul sa piarda din priviri malul." ― André Gide

Starea de spirit a celor din jur este destul de volatila, insa nu trebuie sa-ti faci griji si nici sa nu te simti amenintat deoarece prin energia pe care o manifesti si pe care o manifestam cu totii, vom reusi sa avem parte de interactiuni placute cu cei din jur. Este probabil un moment foarte potrivit pentru ca toate persoanele implicate intr-un conflict sa ia o pauza si sa-i asigure ca intentiile lor nu au fost prost interpretate de catre cei din jur. Recomandarea este sa nu credem tot ce auzim pentru ca unii s-ar putea sa lanseze zvonuri doar pentru a ne induce o stare de confuzie.

Lecturi despre Arh.Gavriil (Gabriel) ...