19 octombrie 2016

La locul de munca, presiunea pe care o resimtim ca urmare a unor activitati neasteptate aparute in agenda zilnica s-ar putea sa ne oboseasca peste masura, din acest motiv putem fi si iritati, iar replicile pe care le vom da celor din jur ii vor rani profund. Este o zi destul de tensionata la locul de munca in care va trebui sa facem un slalom adevarat printre sedinte, intalniri, telefoane, discutii destul de obositoare.

In familie, incapatanarea manifestata de un barbat (tata, frate, sot, unchi) s-ar putea sa ne irite peste masura, insa astazi nu este nici locul si nici momentul in care sa intram intr-un conflict cu rudele noastre. Avem foarte multe de rezolvat in viata sociala, astfel incat orice interventie si orice provocare lansata de cei din jur ar trebui amanata pentru o data ulterioara. In plus, poate ar fi bine sa ne amintim ca, asa cum spunea si scriitoarea Maya Angelou, exista diferenta intre a fi convins de o idee si a fi incapatanat ...

maya angelou

Punctul forte este adus in aceasta zi de relatia cu strainatatea cand fie pe calea internetului, printr-un telefon, email sau printr-o simpla discutie putem afla detalii despre o calatorie sau despre un curs de dezvoltare personala. Daca apar oferte de lucru in strainatate, astazi nu ezitati sa le luati in calcul deoarece vor fi de bun augur.

Autor: Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Echipa Roastrolog.com iti recomanda ...