20 octombrie 2016

Dragi nativi ai tuturor zodiilor, astazi este o zi buna, plina de succes si reusite deosebite. Vom fi intuitivi si aceasta diplomatie intuitiva pe care o manifestam ne va aduce beneficii in relatia cu sefii, superiorii ierarhici si partenerii de viata. 

Daca in ultimele zile am fost destul de tensionati, agasati si am dat replici nu tocmai placute, iata ca astazi vom reusi sa remediem conflictele create. Se pare ca azi intelegem si nici nu uitam ca sunt cuvintele cele care de multe ori genereaza neintelegerile. Abilitatea cu care vom vorbi, maniera in care vom comunica cu cei din jur ne va aduce reusite si recunoastere sociala. 

"Cuvintele sunt sursa neintelegerilor." Antoine de Saint-Exupery

"Cuvintele sunt sursa neintelegerilor." Antoine de Saint-Exupery

O femeie nu este tocmai incantata de brusca ascensiune pe care o manifestam si va incerca sa lanseze tot felul de neadevaruri pe seama noastra. Din fericire, chiar daca la inceput isi va atinge obiectivul, ulterior, persoanele influentate de aceasta vor incepe sa-si ridice unele semne de intrebare si sa priveasca in jur constientizand ca au fost conduse pe o pista falsa in raport cu noi. Vom fi chiar placut surprinsi sa-i vedem pe acesti oameni cum vin spre noi si isi cer scuze pentru ca ne-au evaluat gresit. 

Lecturi pentru toti cei nascuti in Balanta ...

Echipa Roastrolog iti recomanda cateva dintre cele mai interesante articole publicate in sectiunile Zodii si Cristale care privesc pe toti nativii zodiei Balanta.