Relatiile Racului cu familia si prietenii

Racul este semnul zodiacal al familiei, astfel incat, a vorbi despre Rac si familie este exact ca si cum am spune “Familia sunt eu, Racul.” Racul devine familia sa si familia este cel mai important element  din viata sa. Intotdeauna familia este pe primul loc.

"Familia sunt eu, Racul"

Racii sunt foarte sentimentali si au o inima larga, desi uneori doresc sa preia complet controlul asupra deciziilor din familie. Pentru ei, mama, tatal, fratii si surorile sunt elemente foarte importante si parte integranta a vietii lor.

Racului ii plac ritualurile, mai ales cele legate de masa in familie, seara in familie, privitul unui film in familie sau iesitul in oras impreuna cu membrii apropiati din…( ai ghicit!)- familie!

Pentru Rac este foarte importanta apartenenta la trib, casa si integrarea in valorile familiei. Legat de prieteni, exista doua categorii de Raci. In primul rand, pentru ambele categorii este valabila prietenia profunda, dar va trebui sa intelegi ca acest ntiv are nevoie de timp ca sa te ridice la statutul de prieten, va trebui sa te evalueze si sa te testeze mai intai.

Relatiile cu prietenii

Intelege ca fara voia lor Racii cunosc foarte multi oameni pentru ca acest semn zodiacal este dotat cu un radar pe care scrie mare de tot “ loc de confesiune pentru spiritele nefericite”. Asa incat Racii sunt folositi la propriu de catre toti oamenii pe post de terapeut de serviciu cu norma intreaga. Multi li se destainuite, fortem ulti le cer sfatul si prea putini se intereseaza si de nevoile emotionale si suletesti ale Racilor Sa patrunzi in inima unui Rac si sa ajungi la statutul de prieten ai multe teste de trecut.

In continuare iti voi povesti, asa cum am promis despre cele doua tipare comportamentale ale prietenului Rac:

  • Tiparul de prieten mai putin placut este Racul care iti devine prieten cu mare usurinta. Daca intalnesti  un Rac foarte deschis si prietenos, fii precaut si intreaba-te are este scopul sau real. Racul este o zodie a acumularii, nu este cel mai generos. Acest tipar este axat mai mult pe interes si mai putin pe relatia de prietenie in sine. Este bun prieten, prezent in viata ta, atent pana cand isi atinge scopul, dupa care dispare. In momentul in care Racul nu-ti mai raspunde la telefon, nu te mai cauta inseamna ca si-a atins obiectivul si nu mai are de ce sa stea acolo;
  • A doua categorie a prietenului Rac este cea care ofera totul. E adevarat ca este nevoie de timp sa intri in sufletul sau, sa ajungi la statutul de prieten, dar te ajuta foarte mult, este prezent in viata ta si va face totul pentru tine. In momentul in care l-ai dezamagit ca si prieten pleci de la inima sa si nu-l mai intereseaza nici ce faci, cum faci sau unde te duci.

Descopera nativul Rac