Ritual de constientizare a propriei valori

Ritual de Luna Noua de pe 2 August 2016 te ajuta sa constientizezi puterea interioara de care dispui si te va sustine in afirmarea propriei identitati, atat in raport cu tine, cat si in raport cu cei din jur. Sa nu uitam, ca pentru a-i convinge si pe ceilalti de acest lucru, trebuie mai intai sa ai incredere in tine si in fortele tale.

Elementele necesare efectuarii ritualului ...

Acest ritual care va accesa cele patru elemente din natura—Aer, Apa, Foc, Pamant, poate fi facut pe parcursul a 24 ore, adica in perioada 2 August (11:48PM) - 3 August (11:48PM), ora Romaniei.

Elementele folosite in cadrul ritualului ne vor ajuta sa accesam pe rand vibratia celor patru elemente primordiale—Foc, Apa, Aer, Pamant.

  • O lumanare (orice culoare, orice dimensiune); aceasta va accesa vibratia Focului;  
  • Un pahar cu apa (plata, acidulata, de la chiuveta) pentru accesarea vibratiei Apei;
  • Trei linguri de sare pentru a intra in contact cu vibratia Pamantului; ar fi de dorit sa folosesti sare neiodata, dar daca nu ai cum sa faci rost de sare neiodata care se gaseste in orice supermarket sau magazin naturist, poti folosi si sare cu iod, insa trebuie sa stii ca sarea iodata  scade eficienta ritualului;
  • O fereastra deschisa pentru accesarea vibratiei Aerului.

E bine sa stii ca ritualul se poate desfasura cu maxima eficienta si in natura.

Efectuarea ritualului pas cu pas …

Pasul 1

Se pune pe o foaie de hartie alba sarea, peste sare se asaza lumanarea. Stropeste sarea cu cateva picaturi de apa din pahar.

Pasul 2

Deschide fereastra si asaza-te cu fata inspre ea. Aprinde lumanarea.  Lasa aerul sa patrunda in camera, daca te afli in aer liber bucura-te de briza, de senzatia de aer curat.

  • Te rog, atunci cand o vei aprinde, sa  indepartezi toate sursele inflamabile ce ar putea declansa un incendiu; supravegheaza flacara mereu.

Pasul 3

Priveste focul si imagineaza-ti ca prin venele tale curge acesta, el iti da energie, vitalitate si incredere in tine.

Paul 4

Priveste sarea si constientizeaza cat de ancorat esti in pamant, sarea este un mineral al pamantului, iar tu esti parte a mamei Pamant, esti puternic, ancorat, stapan pe tine.

Pasul 5

Apa este elementul vital care ne da viata, ne hraneste celulele si ne optimizeaza energiile zilnice. Esti apa, esti puternic, reusesti sa patrunzi unde nici un alt element nu reuseste si ai capacitatea de “a sapa” adanc, ai rabdarea necesara de a-ti atinge obiectivele.

Te invit sa te identifici cu vibratia fiecarui element. Nu uita ca: Focul iti da perseverenta; Aerul iti da coerenta. Sarea (Pamantul) iti da stabilitate; Apa iti da ambitia de a-ti duce la capat proiectele conferindu-ti si intuitia necesara sa le materializezi.

Pasul 6

Dupa ce te-ai identificat cu fiecare element, respira adanc, apoi rosteste sau citeste  urmatoarea fraza de noua ori (cifra noua este una din cifrele spiritualitatii):

“ Sunt constient de talentele mele, sunt constient de forta mea interioara, imi folosesc talentele si forta interioara pentru binele meu si al comunitatii in care traiesc, sunt puternic si ma bazez pe intuitia mea.”

Asa sa fie!

dr.astrolog Alexandra Coman 

Luna Noua, zodiile si previziuni astrologice