Ritualul Lunii Noi (1 septembrie 2016)

Una din problemele majore cu care ma confrunt pe parcursul consultatiilor mele este faptul ca oamenilor le este frica chiar si de ceea ce s-ar putea intampla pozitiv … si nu mai spun de fricile de tot felul pe care le capatam odata trecerea timpului si de care ne este greu sa ne debarasam, desi nu fac decat sa ne impovareza viata si sa ne puna piedici.

Personal nu agreez deloc afirmatii de tipul “cu ce am gresit de am asa destin”, “nu am dreptul divin sa”, “asta e nu a fost sa fie”, “daca e sa se intample, oricum se va intampla” si altele din acelasi registru. Iata de ce, duc  multa munca de lamurire cu persoanele cu care interactionez si care prezinta semnalele de resemnare, fatalism sau diverse doze de pesimism.  

Afirmatia pe care o rostesc de fiecare data in astfel de situatii este urmatoarea: “Nu uita ca, probabil, dreptul divin pe care l-am primit cu totii la nastere este dreptul de a fi fericiti. Nu uita ca numai tu esti responsabil in intregime de fericirea si nefericirea ta. Dumnezeu nu iti este dusman, ci prieten.” Si ce poate fi mai frumos si mai bun, cu ocazia Eclipsei de Soare, daca nu un ritual de stabilizare a frazelor pozitive din viata ta, care sa ramana active in perioada 1 Septembrie 2016- 1 Februarie 2017?

Cand poti face ritualul ...

Ritualul se poate desfasura la orice ora a zilei de 1 Septembrie in palierul orar 00:01AM - 11:59PM. Este un ritual simplu de mentalizare in care va trebui sa te concentrezi pe anumite imagini care se vor perinda in imaginatia ta.

Ritualul pas cu pas ...

Pasul 1 - Va trebui sa te asezi confortabil pe un scaun sau canapea, iti recomand pozitia sezut deoarece este una foarte buna pentru concentrare si meditatie profunda, te tine intr-o stare de alerta care te impiedica sa adormi. Coloana vertebrala trebuie sa fie, pe cat poti, dreapta, dar nu te forta sa stai intr-o pozitie incomoda, este important sa stai drept, dar atat cat iti permite corpul.

Pasul 2 - Imagineaza-te inconjurat de o limina aurie si rosteste de noua ori cu voce tare fraza specifica zodiei tale indicata mai jos. Fii atent la fiecare cuvant pe care il rostesti.

Vizualizeaza cum cuvintele pe care le rostesti, unul dupa altul, se “impregneaza” in tine, in fiecare celula din corpul tau, creste intensitatea rostirii cuvintelor facand pauzele necesare intre ele, pauze care te ajuta sa constientizezi semnificatia fiecarui cuvant. Ai rabdare sa rostesti fiecare fraza rar, cu voce clara pe un ton moderat, dar ferm. Cand ai rostit pentru a noua oara fraza specifica zodiei tale vizualizeaza cum lumina aurie care te-a inconjurat pe parcursul rostirii frazelor, se ridica si formeaza fraza specifica zodiei tale, apoi se disipeaza.

Iata care sunt afirmatiile specifice fiecarei zodii in parte:   

 • BERBEC: “Am multa capacitate de munca, sunt plin de idei bune pe care le materializez cu spor.”
 • TAUR: “Prietenii imi sunt aproape si ma ajuta in tot ceea ce fac.”
 • GEMENI: “Stiu foarte bine ce vreau de la mine si de la cei din jur.”
 • RAC: ”Dau dovada de ordine si disciplina in viata mea.”
 • LEU: “Comunic cu usurinta si am idei bune.”
 • FECIOARA: “Lucrurile imi ies asa cum imi doresc.”
 • BALANTA: “Fac bani si ma bucur de ei.”
 • SCORPION: “Pun ordine in viata personala.”
 • SAGETATOR: ”Relatiile cu cei din jur sunt din ce in ce mai bune.”
 • CAPRICORN: “Sunt plin de sanatate si energie.”
 • VARSATOR: “Imi gasesc linistea si pacea in sanul familiei si a relatiei mele.”
 • PESTI: “Sunt plin de intuitie si sunt avertizat de toate pericolele care m-ar putea incerca.”

Pasul 3 - Este foarte important ca la finalul celei de-a noua fraze, dupa ce lumina aurie s-a disipat sa respiri adanc si sa inspiri cu putere vizualizand cum prin expiratie elimini toate fricile, angoasele si indoielile care te-ar putea cuprinde ulterior si care ar ridica o umbra de indoiala asupra corectitudinii frazelor rostite.

Asa sa fie!

In loc de incheiere, o recomandare …

Acest ritual nu este unul obisnuit al astrologiei magice, ci mai degraba unul de implementare mentala a unei fraze pozitive specifice zodiei tale. Dar, cum spune o vorba inteleapta din popor, “cu o floare nu se face primavara.” Asadar, pentru a echilibra sectoarele de viata dezavantajate, in plus de ritualul prezentat aici, pe care sper ca-l vei face, iti recomand ca pe tot parcursul celor 6 luni, intre 1 Septembrie 2016- 1 Februarie 2017, sa rostesti cat se poate de des fraza specifica zodiei tale.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Lecturi despre Luna Noua si Eclipsa