Ritualul Lunii Noi de recunostinta

Asa cum am mai afirmat, in articolul Luna Noua 4 iulie 2016, aceasta vizeaza in primul rand abundenta financiara, insa cum nu toata lumea este axata pe latura materiala, sau poate nu toata lumea are nevoie sa atraga in viata sa abundenta financiara, putem extrapola aceasta abundenta si spre cea manifestata in privinta sentimentelor, spre relatii de iubire implinitoare, o sanatate implinitoare sau orice alt tip de situatii productive doresti in viata ta.

In continuare, iti prezint punctele forte de care se va bucura fiecare semn zodiacal in urmatoarele patru saptamani, insa pentru a sustine aceste sectoare pe care le prezint iti recomand sa faci si ritualul de recunostinta.

Luna Noua, zodiile si abundenta 

 • BERBEC — Poti atrage abundenta relationala, sa intalnesti oameni importanti cu care poti avea relatii pline de invataturi importante sau chiar satisfactii materiale sau recunoastee sociala. Berbecul mai este avantajat si pe sectorul casatoriei, astfel ca Berbecii singuri pot sa-si creeze drumul necesar intalnirii unei noi persoane cu care sa aiba o relatie infloritoare.
 • TAUR — Abundenta materiala este elementul central al acestei astrograme. Relatia cu bancile se imbunatateste, poti gasi metode noi de a returna imprumuturile bancare pe care le-ai facut in ultimii ani sau ultima perioada, poti gasi oameni dispusi sa investeasca in proiectele tale.
 • GEMENI — Abundenta vine din zona strainatatii sau prin calatorii — vorbim aici de castiguri deosebit de importante venind de la drum. Esti avantajat pe casa calatoriilor, astfel incat orice calatorie de la cea de vacanta pana la cea de munca peste hotare este binevenita.
 • RAC — Vedeta acestei Luni Noi, Racul si punctul forte al acestei luni: abundenta spirituala. Atunci cand ai ingerii si mesajele lui Dumnezeu alaturi de tine nimeni si nimic nu-ti mai poate sta in cale. Vei da dovada de intuitie si esti pregatit sa faci fata cu brio oricaror provocari aduse de viata.
 • LEU  — Abundenta adusa de pozitia sociala — iata ca Leii sunt avantajati in aceasta luna de sectorul promovarii sociale, pot fi promovati la locul de munca, poate sa li se recunoasca pozitia ca membru de familie important, pot sa primeasca chiar si o marire salariala.
 • FECIOARA — Abundenta asocierilor si a relatiilor interumane. Fecioarele, in aceasta perioada, vor cunoaste lectia prieteniei primind ajutor, sfaturi si sustinere materiala spirituala sau logistica de la persoanele din anturajul lor, prieteni sau rude apropiate.
 • BALANTA — Afirmarea de sine reprezinta punctul principal al acestei luni. Balantele vor reusi sa iasa in evidenta, dar intr-un mod constructiv si productiv. Prin felul in care vorbesti, comunici si interactionezi cu cei din jur te vei bucura de sustinerea unor persoane importante, dornice a te promoveze social.
 • SCORPION — Abundenta financiara pe toate planurile si toate nivelurile. Scorpionii sunt foarte avantajati de aceasta Luna Noua pe sectorul financiar. Fiind sprijiniti de un barbat, vor reusi sa realizeze lucruri frumoase, de anvergura care le va atrage abundenta financiara.
 • SAGETATOR — Relatiile de iubire si de parteneriat sunt cele doua puncte importante ale acestei Luni Noi. Daca vor renunta la ideile fixe pe care le au, daca vor fi mai flexibili si maleabili vor avea sansa sa intalneasca o persoana cu care sa aiba o relatie satisfacatoare, fie de iubire sau o relatie productiva de afaceri.
 • CAPRICORN — Drumurile, comunicarea si prietenii/asociatii sunt cele trei coordonate ale acestei Luni Noi. Capricornii sunt avantajati, in mod special, de drumuri si le recomand sa imbratiseze cu incredere orice propunere venita din strainatate, fie ca este vorba de o propunere de relatie de iubire sau o propunere legata de un loc de munca sau de studii in strainatate.
 • VARSATOR — Abundenta in familie, aceasta se va manifesta pe multe planuri pe care il voi prezenta in randurile urmatoare. In primul rand, vorbim de starea de sanatate a unei rude care se imbunatateste pe zi ce trece, lucru deosebit de important pentru Varsatori. Mai pot saluta venirea pe lume a unui copil in familie sau anuntul unei logodne sau casatorii. Familia le aduce multe bucurii si sustinere in aceasta perioada.
 • PESTI — Abundenta in iubire. Pestii, atat de timizi de obicei, vor fi asaltati de tot felul de propuneri amoroase. Nu se mai face o diferenta intre sexul, varsta, educatia pe care le au, pur si simplu in aceasta luna sunt magnetici si cei din jur vor fi atrasi de ei. De asemenea, un alt punct important al Luni Noi este dat de oportunitati deosebite de afaceri.


Ritualul de Luna Noua — Jurnalul Recunostintei

journal-431912_1280.jpg

Ritualul acestei Luni Noi este pe atat de simplu, dar pe atat de greu de realizat deoarece iti testeaza punerea in practica a primului punct mentionat in articolul despre Luna Noua din luna Iulie, adica perseverenta!.

Sa numim acest ritual “Jurnalul recunostintei”.

 

Menirea Jurnalului Recunostintei

Acest Jurnal al Recunostintei are menirea de a-ti echilibra sistemul chakrelor, de a te alinia la puterea interioara si de a te face sa-ti gasesti energiile necesare pentru a continua in demersurile tale. 

Din ce motiv este greu acest ritual? 

Pentru ca te provoaca sa fii constant si fidel ideilor tale. Ritualul esueaza in momentul in care uiti sa completezi carnetelul intr-o zi. Nu uita ca trebuie completat 21 zile consecutiv, pornind de la 5 lucruri/situatii/persoane pentru care esti recunoscator si adaugand in fiecare zi macar alte 3 lucruri/situatii sau oameni pentru care sau fata de care iti manifestigratitudinea. Nu este importanta ora la care scrii in el, poate fi in orice parte a zilei, important este ca pe parcursul a 24 ore sa completezi acest jurnal cu punctele pentru care esti recunoascator in acea zi. Momentul de inceput al jurnalului este data de 4 Iulie, dupa ora 2:03pm ora Romaniei.

Ritualul Jurnalul Recunostintei

Alege-ti un carnetel frumos, alege-ti un pix de orice culoare cu care rezonezi si vreme de 21 zile noteaza in el minim cinci si puncte pentru care esti recunoscator Universului sau celor din jur. In fiecare zi incearca sa aduci macar trei elemente noi pentru care manifesti recunostinta la cele notate anterior. La sfarsitul perioadei de 21 de zile, vei fi uimit de ce transformari benefice vor avea loc in viata ta, datorita acestui ritual!

Asa sa fie!

Lecturi despre Luna Noua (4 iulie 2016) ...