Ritualul celor trei peceti

In articolul Luna Noua - 29 noiembrie 2016 iti povesteam care este contextul astrologic al acestui moment si motivul pentru care iti recomand prundenta in alegerea ritualului pe care vrei sa-l faci intr-o astfel de zi cand toate zodiile sunt extrem de vulnerabile pentru ca le afectata intuitia si capacitatea de discernamant.

Ritualul celor 3 peceti este unul de protectie energetica si este foarte rar mentionat deoarece are o forta speciala de aparare a trupului, sufletului si spiritului. E un ritual de vizualizare practicat de catre marii invatati cabalisti numai in momente de pericol energetic extrem de ridicat. 

  • Tip — ritual de vizualizare;
  • Scop — protectia energetica a trupului, sufletului si spiritului;
  • Durata — 5-15 minute; 
  • Ora de incepere a ritualului — 2:19PM, ora Romaniei; in cazul in care traiesti in strainatate adapteaza ora tarii in care te afli pornind de la ora Romaniei.

Pecetea trupului ...

La ora 2:19PM incearca sa te retragi intr-un loc linistit pret de 5–15 minute, departe de zgomot, agitatie. Aseaza-te in pozitia sezut pe un scaun sau canapea, relaxeaza-te si inchide ochii.

Vizulizeaza-te mergand peste un pod care trece deasupra unui canion foarte adanc. Podul este solid, bine ancorat de cele doua maluri si simbolizeaza trecerea deasupra primejdiilor, fara ca acestea sa te poata atinge.

Vizualizeaza cum treci podul fara sa fii atins de nimic, esti impacat(a), linistit(a) si te indrepti catre o carare. Cararea este lunga, dreapta, deschisa, luminoasa si te directioneaza catre un palat foarte frumos. Palatul reprezinta trupul care trebuie protejat. Te apropii de el si ii admiri zidurile groase, impunatoare. Priveste-l! Identifica-te cu puterea zidurilor si pe masura ce te identifici cu taria si rezistenta zidurilor, trupul tau se amprenteaza pozitiv cu aceasta stare de siguranta. Asemenea castelului pe care il privesti care este impozant, frumos si armonios, la fel si trupul tau se incarca cu energia abundentei, a stablitatii, a ancorarii in realitate si a rezistentei.

Pecetea sufletului ...

Patrunde pe poarta castelului si intra in interiorul ce reprezinta sufletul. Decoreaza-l dupa puterea imaginatiei tale cu obiecte frumoase, dar este important sa vizualizezi un interior luminos, frumos, armonios, vesel, decorat in culori vesele pentru ca si tu, la randul tau, doresti ca si al tau suflet sa se umple de armonie, frumos.

Petrece cateva secunde lasandu-te patruns de frumusetea interiorului castelului. Admira culorile, armonia mobilei sau a structurii arhitectonice. Repet, imaginatia iti va defini structura interioara pentru ca fiecare suflet are propria sa forma de manifestare. Integreaza aceste sentimente in tine si iata ca ai reusit sa realizezi si a doua pecete a sufletului armonios sustinut de un trup puternic, rezistent.

Pecetea spiritului ...

Al treilea nivel este dat de spirit. Imagineaza-ti cum din cer coboara peste castel o ploaie aurie. In ritualul de vizualizare este foarte importanta aceasta lumina aurie deoarece este lumina Arhanghelilor si a Ingerilor; este lumina protectiei pe care ingerii pazitori, sinele nostru suprem ne-o ofera pentru a ne proteja in fata tuturor provocarilor vietii. Imagineaza-ti cum aceasta lumina cade peste castel si patrunde in interiorul sau luminandu-l cu o lumina aurie, de vis! Amprenteaza-te de aceasta lumina aurie care reprezinta protectia pe care sinele tau superior, ingerul pazitor ti-o transmite in calea tuturor pericolelor care te pandesc.

Dupa ce vizualizezi aceasta lumina aurie paraseste castelul, intoarce-te pe carare. Vizualizeaza cum treci podul, cum toate acestea dispar si centreaza-te pe respiratia ta. Urmareste respiratia pret de cateva secunde si apoi rosteste urmatoarea propozitie:

”Cele trei peceti ale trupului, sufletului si spiritului se activeaza acum si aici si ma protejeaza de energiile negative manifestate de deschiderea portilor intunericului in aceasta zi. Sunt protejat atat in lumea pamanteana, cat si in lumea sufletului si a spiritului. Se inchid cele trei peceti, se sigileaza, iar nimic din ce este rau si intunecat nu ma poate atinge!”

Asa sa fie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi despre Luna Noua ...