Ritualul de Luna Noua (5 iunie 2016)

Deoarece articolul acesta despre Luna Noua de pe data de 5 Iunie a fost un articol destul de greu, cu o incarcatura emotionala, in unele puncte chiar dureroase, deoarece am vorbit despre Cei Patru Calareti ai Apocalipsei, iti propun de aceasta data un ritual special de distrugere, anihilare, transformare a tuturor gandurilor negative care te impresoara. Acest ritual este extrem de folositor deoarece te ajuta sa pornesti pe calea ta dupa ce ai facut un proces de purificare dupa ce ai trecut printr-un proces de exorcizare a tuturor atitudinilor care te-ar fi tras inapoi.

Materialele necesare pentru efectuarea ritualului

Ritualul se realizeaza pe parcursul zilei de 5 Iunie la orice ora doresti, in palierul orar 0:02am- 23:59pm.

  • Daca zodia in care te-ai nascut este Berbec, Leu sau Sagetator ai nevoie de o hartie alba si de un creion, pix de culoare rosie.
  • Daca faci parte din semnele zodiacale Taur, Fecioara sau Capricorn ai nevoie de o coala de hartie alba si de un creion, pix, carioca verde, maro sau neagra (alege-ti culoarea cu care rezonezi mai mult dintre cele enumerate).
  • Daca faci parte dintre semnele zodiacale Gemeni, Balanta sau Varsator ai nevoie de o coala de hartie alba si o carioca, pix de culoare galben sau portocaliu.
  • Daca esti nascut sub semnul zodiacal al Racului, Scorpionului sau Pestilor iti trebuie o coala de hartie alba si un pix de culoare albastra; orice nuanta de albastru este bun.

Asa cum fiecare semn zodiacal apartine unei triade si cum fiecare triada este in conexiune cu un calaret al Apocalipsei, te invit sa citesti modul de desfasurarea al ritualului in functie de semnul zodiacal din care face parte.

1. Semnele de Foc, respectiv Berbec, Leu si Sagetator

Te invit ca pe foaia de hartie alba sa scrii toate temerile tale. Ia-ti timpul necesar sa le enumeri cu rabdare. Apoi, peste randurile scrise deseneaza cu pixul cu care ai scris temerile un patrat. Atunci cand desenezi patratul este doar un gest simbolic prin care pui o pecete, o amprenta grafica asupra unor afirmatii, iata de ce liniile nu trebuie sa fie neaparat perfecte, dimensiunea nu este una standard, este dupa intuitia si imaginatia ta. Important este sa-l desenezi peste randurile scrise.

Imagineaza-ti cum o lumina aurie acopera pagina si apoi ia pe rand fiecare temere pe care ai scris-o si transform-o intr-o afirmatie pozitiva. De exemplu, daca ai scris “Ma tem de saracie!” o poti transforma in “abundenta vine la mine! Sunt relaxat pentru ca stiu ca am capacitatea sa fac bani si acestia vin la mine!” sau orice alta fraza de incurajare care sa transforme afirmatia negativa intr-una pozitiva.

2. Semnele de Pamant Taur, Fecioara si Capricorn

Scrie toate temerile tale cu pixul/ carioca /creionul  de culoarea preferata: verde, maro sau negru, apoi peste ele deseneaza un triunghi cu varful in sus. Peste ele deseneaza un triunghi cu varful in sus cu acelasi pix folosit in enumerarea temerilor tale. Atunci cand desenezi triunghiul este doar un gest simbolic prin care pui o pecete, o amprenta grafica asupra unor afirmatii. Iata de ce liniile nu trebuie sa fie neaparat perfecte, dimensiunea nu este una standard, este dupa intuitia si imaginatia ta. Important este sa-l desenezi peste randurile scrise.

Imagineaza-ti cum o lumina aurie acopera randurile pe care le-ai scris,apoi, mental, cu rabdare schimba fiecare afirmatie negativa intr-una pozitiva.

3.Semnele de Aer Gemeni, Balanta si Varsator

Scrie cu pixul/carioca/creionulde culoare galbena sau portocalie o lista a tuturor temerilor, angoaselor tale legate de viata personala in acest moment. Peste ele deseneaza un oval cu acelasi pix folosit in enumerarea temerilor tale. Atunci cand desenezi ovalul este doar un gest simbolic prin care pui o pecete, o amprenta grafica asupra unor afirmatii, iata de ce liniile nu trebuie sa fie neaparat perfecte, dimensiunea nu este una standard, este dupa intuitia si imaginatia ta. Important este sa-l desenezi peste randurile scrise.

Imagineaza-ti cum o lumina aurie acopera randurile pe care le-ai scris,apoi, mental, cu rabdare schimba fiecare afirmatie negativa intr-una pozitiva.

4.Semnele de Apa Rac, Scorpion si Pesti

Scrie cu pixul albastru toate gandurile, fricile tale de la acest moment. Peste randurile scrise deseneaza un romb, cu acelasi pix folosit in enumerarea temerilor tale. Atunci cand desenezi rombul este doar un gest simbolic prin care pui o pecete, o amprenta grafica asupra unor afirmatii, iata de ce liniile nu trebuie sa fie neaparat perfecte, dimensiunea nu este una standard, este dupa intuitia si imaginatia ta. Important este sa-l desenezi peste randurile scrise.

Imagineaza-ti cum o lumina aurie acopera randurile pe care le-ai scris,apoi, mental, cu rabdare schimba fiecare afirmatie negativa intr-una pozitiva.

Prin acest proces si ritual indicat in functie de zodia din care faci parte, dai liber fiecarui calaret care guverneaza triada ta sa anihileze aceste ganduri negative si sa le transforme in ganduri pozitive.

Asa sa fie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi despre Luna Noua (5 iunie 2016)