Ritualul tibetan de protectie impotriva hotilor

Deoarece in aceasta luna, asa cum ai putut citi in articolul dedicat evenimentului astral de Luna Plina de pe 16 Octombrie 2016, riscul de a fi inselati, escrocati, pacaliti creste foarte mult, m-am gandit ca cel mai potrivit ar fi un ritual de protectie impotriva hotilor. In aceasta tagma intra toate persoanele rau voitoare, incorecte care ar dori sa aiba un beneficiu de pe urma prestatiei tale.

Este foarte interesant faptul ca atat in cultura astro-magica asiatica, cat si in cea vest-europeana, ritualurile de protectie  impotriva hotilor sau a persoanelor care vor sa profite de noi, sunt extrem de similare.

Iti voi prezenta atat ritualul tibetan de protectie impotriva hotilor, cat si cel european, iar tu poti alege sa faci unul dintre ele sau chiar pe amandoua. Daca opteze sa le faci pe amandoua, nu ai de ce sa-ti faci griji ca s-ar putea anula unul pe celalalt.

  • Tip de ritual — tibetan, de vizualizare
  • Cand se face ritualului — 16 octombrie 2016, intre orele 00:01AM-11:59PM
  • Durata — 15-20 minute 

Ritual tibetan de protectie impotriva hotilor

Vreau sa specific ca de multe ori ritualurile astro-magice de sorginte asiatica implica vizualizarea, meditatia si folosirea energiilor, spre deosebire de ritualurile astro-magice europene vestice care implica utilizarea diverselor plante, pietre sau obiecte, accesorii. Ritualul tibetan de protectie impotriva hotilor mai este numit si Conul Magic.

Ritualul pas cu pas

1. Dizolva niste sare in apa si stropeste cu ea spatiul in care doresti sa realizezi meditatia de protectie. Nu varsa lichidul intr-un singur loc, ci pur si simplu inmoaie degetele in paharul cu apa si stropeste de cateva ori prin camera. Sarea are rolul de a curata spatiul de energiile negative.  

2. Aseaza-te comod pe o canapea sau un fotoliu, in sezut;

3. Inchide ochii si incearca sa te relaxezi. Urmareste respiratia, ar trebui sa fie cat mai echilibrata. Rosteste o rugaciune cu care rezonezi tu (ex. Tatal Nostru, Rugaciunii Inimii etc).  Repeta-ti clar motivul pentru care faci acest ritual: protectia impotriva hotilor de orice natura ar fi acestia: materiala, spirituala sau sufleteasca. 

4. Respira adanc, mai rosteste o data rugaciunea, apoi imagineaza-ti cum in jurul tau se creeaza un con de energie; in partea de jos este mai mare si se micsoreaza din ce in ce mai mult pe masura ce urca catre crestetul capului.

Vizualizeaza cum o lumina albastra incepe sa se invarta in jurul camerei asemeni unui vortex. Aceasta lumina se indreapta catre tine, trece prin tine, se invarte in jurul tau si simti cum creeaza o adevarata armura energetica impotriva negativitatilor. Pe masura ce se formeaza aceasta armura albastrul se transforma in alb, apoi intr-o culoare argintie usor gelatinoasa.

Pe masura ce te cuprinde asemeni unei armuri din crestet pana in varful degetelor de la picioare si invers, simti cum orice energie negativa din corpul tau, din aura ta este impins catre exterior, tu ramanand in mijlocul conului curat, pur si echilibrat.

Te simti protejat, puternic si plin de energie. Cand ai constentizat ca energia s-a amprentat in tine deschide ochii incet, rosteste o rugaciune de multumire pentru energia pozitiva care si-a indeplinit functia si apoi poti continua activitatea de zi cu zi asa cum esti obisnuit.

Luna Plina si protectia impotriva hotilor ...

Referitor la Luna Plina de pe 16 octombrie 2016, iti recomandam sa citesti urmatoarele articole: