Ritual de iubire pentru cupluri ...

Daca te aflii intr-o relatie de cuplu si vrei sa reaprinzi flacara pasiunii, atunci aceste ritual este pentru tine! Acest ritual extrem de simplu si usor de realizat poate fi facut de Ziua Sfantului Valentin, pe intreg parcursul zilei de 14 februarie. 

Vei avea nevoie de o floare galbena. Cel mai indicat ar fi un trandafir galben, insa, daca nu ai cum sa il gasesti, atunci orice floare galbena este in regula. Inainte de a iesi dimineata pe usa casei, pentru a-ti desfasura activitatile zilnice, pune cu mana stanga floarea in par si rosteste:

,, Floare galbena precum energia arhanghelilor, reaprinde focul iubirii in cuplul meu. Adu pace, iubire, fertilitate si abundenta in casa mea!”

Paseste apoi peste pragul casei cu piciorul drept. Daca nu doresti sa mergi cu floarea in par pe parcursul zilei, in momentul in care ai pasit peste prag, poti sa o scoti, dar nu o arunca, ci pastreaza-o in poseta sau in geanta pe parcursul zilei. Seara o poti ingropa in pamant sau o poti lasa la uscat pentru a-ti proteja casa.

Asa sa fie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi despre iubire si Sf. Valentin ...