Ritualul de vindecare a liniei stramosesti

In shamanism se manifesta un respect deosebit pentru stramosii nostri si fata de linia de sange din care provenim deoarece ei reprezinta conexiunea dintre trecut si tot ei ne ofera bagajul informational pentru a merge mai departe de-a lungul vietii. Momentele cand se ridica cortina dintre lumea noastra palpabila si lumea nevazute sunt foarte putine de-a lungul unui an. Luna Plina de pe axa Rac—Capricorn este unul din momentele in care putem sa ne conectam la stramosii nostri, sa reglam energetic punctele cu minus pe care le-au transmis generatiilor urmatoare (din care facem si noi parte) si astfel sa vindecam linia energetica a familiei aducand abundenta, multumire si belsug spiritual si fizic, atat noua, cat si urmasilor nostri.

Acest ritual este unul shamanic din Siberia de Nord care este transmis din generatie in generatie, iar la varsta la care urmasii, femei si barbati deopotriva, ating majoratul, adica pot fi considerate persoane adulte, se executa acest ritual pentru echilibrarea relatiei cu stramosii, a liniei genetice a mostenirii vibrationale. Ti-l impartasesc si tie sperand ca-ti va fi de folos.

Despre ora la care sa faci ritualul de vindecare ...

Ritualul este important sa se produca la ora 1:54am ora Romaniei, adica la ora in care se produce fenomenul de Luna Plina. Daca traiesti in strainatate, te invit sa calculezi diferenta de fus orar, astfel daca locuiesti intr-o tara care este cu o ora in urma orei Romaniei, atunci scazi din ora Romaniei o ora pentru a ajusta fusul orar. De exemplu, ora de producere a Lunii Pline pe data de 20 Iulie 2016 in Romania este 1:54am. Daca te afli intr-o tara cu doua ore in urma Romaniei, atunci la tine Luna Plina se produce pe data de 19 Iulie ora 11:54pm.

La ora 1:54am, ora Romaniei (nu uita sa ajustezi fusul orar daca traiesti in strainatate) aseaza-te confortabil pe un fotoliu sau pe o canapea, evitand pozitia intins. Se evita in cadrul acestui ritual pozitia intinsa pentru ca, fiind un ritual de relaxare, risti sa adormi. Iata de ce in cadrul acestui ritual trebuie sa stai in pozitia sezut.

Efectuarea ritualului pas cu pas ...

Inainte de a parcurge ritualul, doresc sa fac o precizare importanta. In articolul Vindecarea karmei de familie si Luna Plina am prezentat ce situatii de viata poti vindeca in functie de zodia din care faci tu parte. Insa, in cadrul acestui ritual poti descoperi ca stramosul tau s-a confruntat cu o cu totul alta problema decat cea specifica descrierii facute zodiei tale. Nu este nimic, exista uneori si exceptii si poate ca tu esti una dintre ele. Iti recomand in aceasta situatie sa te axezi pe rezolvarea informatiilor pe care le primesti de la linia stramosilor tai!

  • Relaxeaza-te, respira adanc, imagineaza-ti ca esti un copac. Ramurile tale se inalta spre cer, in timp ce radacinile tale patrund din ce in ce mai adanc in pamant fiind bine ancorate in el. 
  • Pe masura ce patrunzi in pamant radacinile tale se directioneaza catre stramosul tau care a avut cele mai mari probleme energetice din linia stramosilor tai. Aceste radacini pot cobori pana la sute de generatii in urma, dar la un moment dat, pur si simplu, fara prea multe explicatii, vei simti cum te conectezi efectiv la energia acelui stramos. Sa nu fii surprins de trairile pe care le vei avea, deoarece pot fi intense, profunde si extrem de corecte! In momentul conectarii la vibratia stramosului tau, poti identifica daca este femeie sau barbat si ce tip de suferinta a avut.
  • Imagineaza-ti cum prin radacinile tale se transmite lumina de culoare aurie catre stramosul tau si las-o sa curga pana cand energia acestuia s-a echilibrat. Rosteste in gand: “Iti multumesc ca existi in linia mea stramoseasca, eu sunt astazi aici datorita tie! Iiti sunt recunoscator. Esti parte a familiei mele, din care fac si eu parte! Voi face ceva de valoare cu viata mea, sunt pregatit acum sa dau  un sens pozitiv vietii mele” Apoi, energia din radacinile tale urca pana la trunchi si ramuri. Esti plin de lumina aurie, de energie, vitalitate si stabilitate, te bucuri de echilibru in viata ta. Tu reprezinti trunchiul, in timp ce ramurile reprezinta urmasii care vor veni. Imagineaza-ti cum trunchiul este plin de lumina aurie si cum coroana devine din ce in ce mai mare si stralucitoare.
  • Pastrand aceasta imagine mentala, revino in lumea reala, energizat si plin de ganduri bune.

In cazul in care nu poti avea copii sau ai avut copii prin urmare linia stramoseasca de sange se incheie la tine, nu trebuie sa-ti faci griji. Liniile stramosesti au atat de multe ramificatii incat, chiar daca tu nu dai nastere copiilor, linia familiei continua pe relatiile adiacente, iar ritualul pe care il faci te influenteaza pe tine si pe acesti urmasi care duc mai departe linia genetica a familiei.

Asa sa fie!

Povestile Lunii Pline (20 iulie 2016)