Veselia adolescentului Sagetator

Sagetatorul este al 9-lea semn zodiacal si este considerat a fi de natura masculina, pozitiva. Este un semn de foc si unul dintre cele 4 semne mutabile. Guvernat de Jupiter, planeta bucuriei si a nlrocului, majoritatea nativilor Sagetator sunt persoane deschise, vesele si dinamice. Nici adolescentii Sagetator nu fac o exceptie de la aceasta regula! Optimisti, au o mare capacitate de a avea incredere in cei din jur si tocmai datorita acestei metode de programare pozitiva, multi tineri Sagetator ajung acolo unde isi propun. Putem spune ca acesti nativi zburda prin viata. Astrologii spun despre acesti nativi ca sunt inzestrati cu protectia divina, norocul suprem protejandu-i in toate activitatile pe care le fac, mai ales in privinta alegerilor pe care le fac  in privinta carierei. Intotdeauna usa se deschide in momentul in care tinerii Sagetator  au nevoie mai multa de interventia cuiva.

Expansivitate, veselie si optimism

In semnul Sagetatorului, entuziasmul focului, energia calitatilor semnului mutabil si influenta joviala a lui Jupiter se combina pentru a produce un adolescent cu o personalitate expansiva care nu poate fi tintuita pe loc de nimeni si nimic. Cu un mental de invidiat, tine Sagetatorii sunt greu de doborat emotional si nu se demoralizeaza prea usor. Adolescentii Sagetatori vorbesc arareori despre sentimentele lor, iar exprimarea romantica are dificultati sa ajunga pe buzele acestor nativi, pur si simplu pentru ca ei considera a-ti exprima sentimentele ca fiind un semn de vulnerabilitate. In privinta conceptului de prietenie, lucrurile stau altfel. Sagetatorii sunt intotdeauna disponibili sa mai achizitioneze un prieten. Si sunt deschisi, inimosi, joviali, intotdeauna gata sa faca o favoare celor din jur. Totusi, nu incercati sa abuzati de bunavointa unui Sagetator pentru ca motto-ul sau este “ fara atasamente “.

O alta calitate a tanarului Sagetator este simtul umorului. Acest optimism continuu ii poate face pe adolescentii Sagetator sa depaseasca momente tensionate din viata lor. Acesti nativi sunt extrem de maleabili si versatili, avand afinitati pentru muzica, natura, filosofie, tehnologie, teatru, animale si pot sa le combine pe toate in acelasi timp datorita energiei nesecate pe care o stapanesc. Totusi, ceea ce le lipseste acestor nativi—si asta este un lucru caracteristic tuturor semnelor de foc, este constanta in actiune. De multe ori incep un lucru, apoi se plistisesc si trec cu nonsalanta la un alt plan al actiunii, nemaiprivind in urma.

Aici parintii vor juca un rol important, avand sarcina sa ii responsabilizeze pe tinerii Sagetator si sa ii educe sa finalizeze activitatile pe care le incep.

Descopera nativul Sagetator