Ascendent in Sagetator

Persoanele care au ascendentul in Sagetator privesc viata ca pe o provocare, ca pe o cautare continua, ca pe o aventura a carei destinatie este descoperirea sensului profund al lucrurilor. Atunci cand ascendentul este in Sagetator, ai nevoie continua sa iti dezvolti constiinta de sine, iar acest lucru se produce prin largirea orizontului fie el fizic, mental sau spiritual.

Viata este intotdeauna privita cu un simt al constiintei de sine, dar si cu un optimism care, invariabil, va atrage succesul. De-a lungul drumului vietii s-ar putea sa intalnesti de multe ori persoane cu o natura duala, care, de fapt, intruchipeaza dimensiunea joasa si inalta a sinelui, pentru ca Sagetatorul este reprezentat printr-o fiinta care este jumatate om, jumatate animal.

Prin urmare, de-a lungul vietii vei intalni oameni involuati, care sunt de factura joasa, dar si oameni de pe urma carora poti invata continuu. Din ambele experiente pe care le vei trai, vei intelege cat de mare este fiinta numita ,,om”, cat de profunda este si cat de multe poti acumula de pe urma acestor experiente.

Intotdeauna persoanele nascute cu ascendentul in Sagetator cauta raspunsul la intrebarea “de ce?”. Cautarea simbolului, a adevarului, a experientelor sunt provocarile cu care se va ciocni intotdeauna ascendentul tau de-a lungul vietii. Prin explorarea tuturor acestor dimensiuni ale vietii, iti vei forma o filosofie de viata, un sistem pe care il vei folosi ulterior in vederea imblanzirii naturii tale duale, aceea a instinctului care te anima, dar si a a aspiratiilor pe care le manifesti. Esti o persoana care are multa experienta de viata, care a urcat si a coborat probabil de multe ori de-a lungul vietii si poti fi un foarte bun consilier sau un bun exemplu pentru cei din jur.

Viata este vazuta adeseori ca o provocare, ca o ocazie de a invata si s-ar putea sa iti aperi cu multa ardoare nevoia de libertate,  nevoia de a explora zarile si de a vedea cat de departe poti ajunge. Acest lucru se poate produce la  nivel fizic sau prin intermediul imaginatiei. Viata este adeseori privita ca  o calatorie de pelerinaj in cautarea adevarului. Aceasta intentie ar putea fi exprimata in felul urmator: vad telul, imi ating telul si apoi imi caut un altul. Avand credinta si o atitudine pozitiva drept aliati imbatabili, ai tendinta sa privesti viata la scara larga, sa te bucuri de fiecare secunda a ei si sa pretuiesti foarte mult clipa prezenta. In timp poti deveni o persoana care prin experientele sale sa ii inspire pe cei din jur.

Lecturi pentru Sagetator ...

Pentru a intelege mai bine persoanele nascute sub semnul Sagetatorului, iti recomandam sa citesti: