Femeia Sagetator

Femeia Sagetator este “sefa” amazoanelor zodiacului. Este o combinatie foarte interesanta intre feminitate sa si spiritul de luptatoare ce o anima. Isi pune, de foarte multe ori interesul personal pe locul al doilea, pentru ca este prea mult preocupata de a duce un proiect la final, de a face lucrurile asa cum trebuie.

Femeia Sagetator se implica foarte mult in relatii, pentru ea concetul de relatie, indferent daca este  un parteneriat intim sau unul social, este totul sau nimic. In momentul in care intra intr-o relatie de orice tip si-o asuma, dar, de multe ori cel de alaturi nu este pludirectionat ca ea. In acel moment, femeia Sagetator intra in vartejul unui disconfort emotional pentru ca incearca sa-l multumeasca pe celalalt, incercand sa nu-l jigneasca, sa nu-l supere, dar, fiind un semn zodiacal direct ar dori sa spuna in fata ce crede. In aceasta lupta a ideilor, femeia Sagetator se alege cu un disconfort mental pentru ca vrea sa impace “si capra si varza”. In acest moment femeia Sagetator ar trebui sa spuna “Stop-joc!” si sa treaca la un alt capitol al vietii. Daca lucrurile incep sa nu mai poata fi controlate, Sagetatoarea nu are alternativa altor zodii de a cadea la compromis, ea trebuie sa “mature” totul si sa o ia de la capat. Iata de ce, de multe ori, femeile Sagetator povestesc cand ajung la varsta senectutii ca au inceput sa recladeasca de multe ori viata lor si au trecut prin multe situatii complicate in care si-au gasit puterea de  a renaste. Veti auzi foarte des de la Sagetatoare “Am pornit de la zero totul.”

Este o prietena loiala, se dedica intru totul relatiilor sale. Isi creste copiii cu multa responsabilitate. Are multa nevoie de natura, acesta fiind punctul de renastre a femeilor Sagetator.

Semnele zodiacului - SAGETATOR