Relatiile Sagetatorului cu familia si prietenii

Sagetatorii guverneaza Casa a IX-a, Casa Calatoriilor pe distante lungi, a teritoriilor indepartate,  a aventurilor indepartate. In plus, mai este si casa relatiei cu Dumnezeu, astfel incat Sagetatorul extrage din experientele Casei a IX-a filosofia mistica a uniunii dintre om si divinitate,  pe care o transpune in relatia cu prietenii si cu rudele. Iata de ce Sagetatorii sunt cele mai deschise persoane in a savura diversitatea culturala si au cunostinte, prieteni din toate paturile sociale deoarece are darul unic de a se cobori si de a urca la orice nivel al interactiunii cu cei din jur. Sagetatorul  poate sta la masa cu cersetorii si cu regii deopotriva, fara sa-i faca sa se simta ofensati pe unii sau pe altii.

Relatiile Sagetatorului cu familia ...

Din punctul de vedere al familiei, Sagetatorul se comporta ca si Berbecul, aloca mult timp si spatiu familiei. Pentru el familia este sacra, importanta, deosebita, dar intotdeauna va exista o bariera dificil de trecut intre el si membrii familiei.

Parintii unui Sagetator nu-l vor putea intui in totalitate, la fel cum nici el nu-si va intui parintii 100%. Nu vor fi reci ca niste straini, dar intotdeauna vor avea un coltisor al lor de suflet in care prefera sa se retraga, sa stea inchisi, sa nu permita nimanui sa intre. Te ajuta, este dedicat, sincer si cel mai mult il supara minciuna si falsitatea, dualitatea.

Prieteniile nativului Sagetator

Sagetatorul este un semn zodiacal foarte deschis, care apreciaza relatiile interumane, insa care manifesta o precautie, o rezerva in a se deschide fata de cei din jurul sau. De ce se intampla acest lucru? Sagetatorul este un semn de Foc nascut iarna. Imagineaza-ti un carbune incins aruncat in zapada care, pentru a putea supravietui trebuie sa se inconjoare de un zid foarte gros care este cimentat cu foarte multe dezamagiri din partea rudelor sau a prietenilor de-a lungul vietii. Va fi precaut, nu va sari sa declare ca este prieten cu multi oameni, ci va lasa timpul sa aseze lucrurile. Cu toate acestea este un amic loial si te poti baza pe el atunci cand ai nevoie. Ca si zodie, detine cel mai mare areal al prietenilor, care  fac parte dintre toate paturile sociale, toate mediile. Poate cunoaste multe persoane, din diverse culturi, si cu siguranta fiecare Sagetator detine un bagaj pigmentat cu tot felul de experiente, in privinta relatiilor interumane. Tocmai din cauza acestui bagaj poate fi usor precaut in a-ti acorda prietenia sa imediat.

Daca vrei sa indepartezi un prieten Sagetator din viata ta, atunci minte-l. Pentru el minciuna este una dintre cele mai grave ofense si, cu siguranta, va disparea destul de repede din viata ta.