Sagetatorul - carbunele incins din zapada

Imagineaza-ti un carbune incins, aruncat in zapada iernii. Din punct de vedere calendaristic, Sagetatorul se manifesta de la sfarsitul lui noiembrie pana la jumatatea lunii decembrie. Cuprinde exact momentul de iarna, asa incat Sagetatorul nu este prea confortabil cu anotimpul in care se naste. Este un semn de foc si totusi nu se poate manifesta plenar ca Berbecul, care se naste la inceputul primaverii, nu se poate manifesta regal ca si Leul care se naste in plina vara, cand soarele dogoritor este sus pe cer. In consecinta, Sagetatorul trebuie sa-si gaseasca resurse interioare sa supravietuiasca.

Intotdeauna Sagetatorul are o viata interioara foarte bogata , pentru ca resursele supravietuirii le gaseste nu in exterior, ca celelalte doua zodii mentionate mai sus, ci in interior. Iata de ce tine mult la zona sa de confort emotional pe care nu vrea sa o imparta cu nimeni.

Lipsa de fair-play si confruntarea directa cu Sagetatorul

Daca vrei sa enervezi un Sagetator, trebuie doar sa nu joci corect si el sa afle. Incearca sa ,,joci la dublu” si Sagetatorul isi ascute deja cutitele pentru razboi. Sagetatorul nu are nicio problema in a se confrunta direct, in a spune deschis ce gandeste despre o anumita persoana sau situatie. Nu trebuie sa uitam ca el este arcasul zodiacului, este zodia care se poate concentra si focusa pe un obiectiv si apoi sa dea drumul la sageata ca sa-si atinga tinta. Sagetatorul nu uita niciodata un obiectiv propus, chiar daca il realizeaza peste 50 de ani.

Lipsa de loialitate, dualitatea si lenea

Il enerveaza lipsa de loialitate si corectitudine. Dualitatea il deranjeaza si mai mult. Sagetatorul are intotdeauna o problema cu lipsa loialitatii.  

Sagetatorul este semnul atletului. Din studiile facute s-a constatat ca multi dintre sportivii fruntasi, cu multe rezultate olimpice, sunt Sagetatori.

Ii place sa fie dinamic, adora miscare si nu intelege prea usor sedentarismul. Iata de ce are o problema reala cu oamenii lenesi sau cu cei care nu iti asuma responsabilitatile pentru munca depusa.

Razbunarea Sagetatorului

Cum se razbuna Sagetatorul? Se confrunta cu tine direct. Nu o sa lanseze barfe pe seama ta si nici nu va pune o vorba proasta pentru tine. Pur si simplu va veni direct la tine si iti va spune exact ce gandeste, apoi iti va intoarce spatele si va iesi din viata ta.

Cum sa enervezi zodiile ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

Descopera nativul Sagetator

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Sagetatorului, te invit sa citesti: