Sagetatorii si insulele britanice

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Castelul Eilean Donan, Scotia

Castelul Eilean Donan, Scotia

Sagetatorul face parte din triada semnelor de foc, alaturi de Berbec si Leu. Este caracterizat de curizitate, dorinta de a explora viata in toate dimensiunile ei si de a raspunde tuturor provocarilor ce ii apar in cale. Iata de ce pentru un Sagetator autentic si vacanta sau momentul concediului reprezinta o provocare si este un moment important pentru regasirea vitalitatii, a chefului de viata si a manifestarii energiei e care este animat. 

Sagetatorii, fiind o zodie sportiva, poate in primele zile de vacanta vor dormi mult si vor alege sa nu coboare prea des din pat. Au si motive, pentru ca au o viata sociala activa, la serviciu de multe ori isi asuma responsabilitati peste responsabilitati, asa incat primele 3-4 zile de vacanta sunt o adevarata binecuvantare, cand pot sa se odihneasca si sa se recupereze. Nu iti fa iluzii insa ca asa isi vor petrece toata vacanta. Dupa primele zile de odihna, dupa care vor incepe sa exploreze. Isi vor folosi energia mentala vizitand si informandu-se si vor tropai fericiti din stanga in dreapta, vizitand tot ce se poate vizita in zona respectiva. Vor imbina cu succes latura spirituala cu dinamismul vietii,asa incat putem vorbi despre vacante interesante petrecute in compania acetor nativi. 

  • Finante — daca doresc sa-si activeze zona de castiguri financiare, in primul rand Germania si Polonia sunt doi piloni foarte buni O a doua optiune o reprezinta tarile baltice;
  • Iubire — cei care doresc sa-si activeze sectorul iubirii Croatia si Israelul sunt potrivite ca si destinatii de vacanta;
  • Sanatate — in privinta starii de sanatate, a vitalitatii le recomand Anglia, Scotia si Irlanda. 

Zodiile si destinatiile de vacanta

Londra

Londra