Sagetatorul care iarta

Sagetatorul iarta cu usurinta. Sagetatorul nu este o zodie care sa poarte ranchiuna la nesfarsit. Trebuie sa ne amintim ca zodia Sagetatorului este guvernata de doua corpuri ceresti: o planeta si un asteroid.

Sagetatorul este guvernat de Jupiter, planeta norocului a optimismului, a dorintei de a explora viata. Insa, Sagetatorul este guvernat si de Chiron, sau Centaurul, cunoscut sub numele de "Marele Vindecator”. Centaurul este marcat de o diformitate, traieste o drama: cand se duce in lumea oamenilor, este privit ca un animal, iar cand isi face aparitia in lumea animalelor, este privit ca un om. In ambele ipostaze este respins, iar reprezentantii acestei zodii trebuie sa se lupte continuu cu drama de a simti ca nu se ridica niciodata la nivelul expectantelor celor din jur.

Iertarile Sagetatorului

Iata de ce zodia care intelege cel mai bine nevoia aplanarii unui conflict, este zodia Sagetatorului. El cunoaste ambele variante de manifestare a naturii umane: si cea de furie si cea de melancolie. Nefiind o zodie conflictuala, nu are un motiv sa poarte ranchiuna sau sa poarte prea mult timp o ofensa in suflet.

Sagetatorul este una dintre putinele zodii care isi da seama si face diferenta dintre om ca si entitate psihologica comportamentala si om cu talentul sau in munca pe care o face. Intelege eroarea umana, intelege conflictul creat, dar este dispus sa treaca peste el, in vederea atingerii unui tel superior. Aminteste-ti ca Centaurii traiau in herghelii, asa incat nativul Sagetator preia ancestral aceasta vibratie si functioneaza foarte bine in echipa, nu in manifestare individuala.

Prin urmare nu exista o strategie specifica pentru aplanarea unui conflit declansat cu un Sagetator. Pur si simplu trebuie sa ai rabdare sa se linisteasca spiritele, apoi pacea va cobori de la sine. 

Descopera nativul Sagetator

Daca vrei sa aflii mai multe despre cum este nativul Sagetator si cum poti avea relatii frumoase cu acesta, te invitam sa citesti urmatoarele articole: