Copilul Scorpion

Conexiunea dintre copilul Scorpion si mama sa este foarte speciala si cu mult mai profunda decat intre mamele si copiii altor semne zodiacale. Intotdeauna copilul Scorpion are nevoie de aripa mamei. Daca nu primeste atentie din partea ei va fi afectat profund in evolutia sa viitoare. Are nevoie sa se simta sustinut, sa se simta sprijinit, iubit. Este un copil teritorial care are profunda nevoie de propriul sau spatiu. Oamenii, lucrurile sau situatiile din viata sa se rezuma la “al meu”, “mie” sau “pentru mine”  Are nevoie de propriul pat, jucariile lui, camera lui in care se simte foarte bine si care nu doreste sa fie schimbata. Recomand parintilor unui mic Scorpion sa nu il subestimeze. Chiar daca este mic si pare firav, spiritul sau este intelept, curajos si ii place sa isi ia propriile sale decizii.

Consultati-va cu el cand doriti sa schimbati ceva in teritoriul lui pentru ca doreste sa se tina cont de parerea sa inca din prima parte  a vietii. Sunt copii cuminti, foarte intuitivi, si au un talent special spre limbile straine, pe care le asimileaza cu usurinta.

Scorpionii au o memorie foarte buna, si-si amintesc lucrurile frumoase, dar si celelalte mai putin frumoase din copilaria lor, deci evitati sa faceti actiuni iresponsabile in fata lor. Nu se vor manifesta si nu vor arata ca au fost marcati de anumite situatii in familie sau intre parinti, dar la maturitate vor iesi la iveala toate frustrarile si nemultumirile pe care le-a acumulat in prima parte a vietii.

DESCOPERA NATIVUL SCORPION ...

Pentru a intelege mai bine nativul Scorpion, te invitam sa citesti cateva articole: