Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este amazoana zodiacului. Cand isi pune ceva in minte nimeni si nimic nu o opreste. Din pacate, este prea evident interesul personal pe care il manifesta in atingerea anumitor obiective incat, uneori, irita.

Manualele de astrologie ne avertizeaza ca femeia Scorpion este in preajma atata timp cat are nevoie sa obtina ceva, apoi dispare dupa care reapare cand, din nou, are nevoie, din nou, de altceva. Daca are maturitatea sa exprime clar de la inceput ceea ce doreste lucrurile se rezolva de minune, dar daca apare zambind, magulind pe celalalt si dispare, apoi brusc din viata omului, normal ca atrage resentimente asupra sa. Este mult prea centrata pe sine, Universul se invarte in jurul ei si poate da dovada de egoism, aceasta fiind caracteristica Scorpionilor neevoluati. Desigur, aceste observatii pot fi contrazise de femeile Scorpion educate, responsabile si mature, care constientizeaza acest defect si il remediaza “din mers”.

Femeia Scorpion este dedicata copiilor sai, pentru ea familia si copii fiind cele mai importante lucruri. Are o intuitie extraordinara si feriti-va sa priviti in ochii femeii Scorpion pentru ca va va hipnotiza intotdeauna. Daca vrea sa obtina ceva de la voi, va va privi in ochi, va zambi trei secunde si veti cadea sub aura sa “magica”pe care o emite. Aceasta putere hipnotica este darul tuturor Scorpionilor, dar primit de la guvernatoarea zodei lor, planeta Pluton.

Femeia Scorpion este un bun strateg si iti recomand sa tii intotdeauna cont de intuitiile sale pentru ca sunt deosebite, iar avertismentele pe care ti le transmite te pot feri pe termen lung de multe complicatii.

Semnele zodiacului - SCORPION