Portugalia - vacanta romantica si muzica fado

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Soare, muzica fado si romantism ...

Ceramica portugheza

Ceramica portugheza

Scorpionului ii place romantismul, si, dupa cum bine stim este o zodie foarte sexuala. Locurile retrase de ochiul lumii sunt foarte importante pentru acesta, dar conteaza foarte mult si zona de confort, de relaxare si rasfat. Chiar daca nu este plecat timp indelungat, prefera sa fie doar el cu intimii sai, si, trebuie sa recunoastem ca Scorpionului nu prea ii plac vacantele de grup. Ii plac plajele izolate, prefera hotelurile cu mancare buna, dar mai ales  prefera destinatiile unde se poate bucura de romantism si sa savureze placerile erotice alaturi de persoana draga.

  • Iubire — daca vor sa activeze latura iubirii, sa-si gaseasca un partener sau metode prin care isi pot armoniza viata intima si sa gaseasca pacea sufleteasca pe care orice Scorpion o cauta, in anul 2016 le recomand Portugalia;
  • Finante — pentru activarea zonei financiare Egiptul este o destinatie de vacanta foarte buna;
  • Sanatate — pentru a activa starea de sanatate, le recomand Scandinavia sau Africa de Sud.

Zodiile si destinatiile de vacanta

Portugalia

Portugalia