Provocarea care impaca Scorpionul

Cum facem pace cu un Scorpion suparat? Pentru a gasi solutii, te invit sa exploram impreuna, cateva elemente ale personalitatii acestui semn zodiacal.

In primul rand Scorpionul este un supravietuitor. Daca trebuie sa indicam cateva minusuri in temperamentul acestei zodii, putem spune ca Scorpionul este destul de egoist si are intotdeauna nevoie de un motiv, de un tel, de un obiectiv care sa il favorizeze, sa il avantajeze in atingerea planurilor si proiectelor sale.

Impacarea cu un Scorpion vine cu pretexte si provocari

Iata de ce, in cazul in care ai ajuns in situatia de a avea un conflict cu un Scorpion, atunci ai dobandit un dusman redutabil. Iata de ce, pentru a incerca sa aplanezi consecintele negative ale confruntarii, va trebui sa gasesti un motiv care sa-i starneasca interesul. Incearca sa punctezi avantajele pe care le-ar avea de pe urma atingerii acelui obiectiv. Provoaca-l! Fa-l sa si-l doreasca intens. Apoi puncteaza pe un ton degajat  ca tu esti veriga cea mai importanta de care depinde succesul Scorpionului. Devino indispensabil, fa-te necesar si vei descoperi cu surprindere ca, in momentul in care este vorba de propriul sau interes, brusc si subit Scorpionul devine cea mai flexibila zodie.

Nu toata lumea este de acord cu acest tip de comportament, dar cine suntem noi sa judecam calitatile sau defectele unei zodii? Oricum, iti recomand sa iti pazesti spatele din clipa in care nu mai esti indispensabil, pentru ca la fel de repede cum a uitat, la fel de repede isi va reaminti Scorpionul sa se razbune.

Descopera nativul Scorpion ...

Pentru a intelege mai bine nativul Scorpion, te invitam sa citesti cateva articole: