Scorpionul care nu uita

Daca deschizi orice manual de astrologie, vei gasi mentionat in descrierea zodiei Scorpionului ca acest semn zodiacal are o mare capacitate de razbunare. Nu uita usor o ofensa si, odata ranit nu mai exista cale de aplanare a conflictului creat.

Facand parte din triada semnelor de apa, alaturi de Rac si Pesti, Scorpionul este un semn intuitiv, profund si usor de ranit, din cauza sensibilitatii sale extrem de mari. Mandru, orgolios, secretos, Scorpionul are intotdeauna nevoie de validarea si recunoasterea celor din jur.

Lipsa de supunere, admiratie si iertare

Ce il deranjeaza cel mai mult  pe un Scorpion este lipsa supunerii.

Scorpionul are nevoie de persoane care sa-l venereze, sa-l admire si sa-i ierte toate greselile. Inzestrat cu o putere mentala deosebita, odata ce constata ca este tratat cu indiferenta, Scorpionul va incerca sa isi hipnotizeze combatantii, intr-o ultima incercare de a-i faca sa i se supuna. Daca nici atunci nu reuseste, va incerca sa ii distrga, sa ii anihileze. Gaseste metode pentru a face aceasta, oricat ar dura de mult.

Teritorialitatea si razbunarea Scorpionului

Scorpinul este teritorial. Ca orice semn de apa, tine la lucrurile si la amintirile sale. Se supara destul de tare daca imprumuti un lucru de la el si uiti sa il returnezi. Fiind un semn zodiacal guvernat de Planeta sexualitatii, Pluton,  este o fiinta senzuala, iar daca avansurile sale amoroase sunt refuzate, va face tot posibilul sa seduca persoana care l-a refuzat. Nu incerca sa faci gelos un Scorpion, pentru ca nu vei face decat se te confrunti cu crizele sale emotionale. Se va infuria si va declansa o cearta, de multe ori aceasta finalizandu-se cu o despartire.

Incearca sa nu il pui  pe Scorpion in situatia de a lua hotararea sa se razbune, caci o va face, in mod sigur. Te va lovi in momentul cel mai neasteptat, pentru a-ti crea durere maxima.

Cum sa enervezi zodiile ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

Descopera nativul Scorpion

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Scorpionului, te invit sa citesti: