Mesaje de la Ingeri (1 - 10 ianuarie 2016)

Dragii mei,

Inceputul lunii Ianuarie este aspectat de trei carti interesante (si anume: Doi de Aer, Asul de pamant si (6) Indragostitii – Arhanghelul Rafael, care ne ajuta sa constientizam anumite lucruri si sa luam decizii care ne vor influenta pe parcursul intregului an.

Daca la sfarsit de an am primit mesaje care se refereau la aspectele emotionale, la trecerea in Noul An ingerii ne sfatuiesc ca este momentul sa devenim mai pragmatici, sa privim lumea prin prisma experientelor traite de-a lungul timpului si sa profitam de intelepciunea acumulata.

tarot

Sfatul aceasta se reflecta in mesajul primit de la Doi de Aer, care ne spune ca suntem intr-un impas, nedorind sa facem o alegere, asa ca nu putem merge mai departe. De obicei, aceasta carte reflecta un conflict interior care poate fi provocat de faptul ca nu dorim sa luam taurul de coarne, sperand ca situatia se va rezolva de la sine.

Ei bine, Doi de Aer ne indeamna sa luam aceasta decizie – sa actionam, oricat de neconfortabil ar fi. Trebuie sa avem increderea ca numai noi ne putem elibera din capcana fricilor si doar noi ne putem rezolva problemele, nimeni altcineva.

Doi de Aer ne indica si faptul ca ne aflam intr-un conflict al ego-urilor cu altcineva. Daca suntem in aceasta situatie, ar fi mai bine sa facem un compromis sau sa ne recastigam pacea interioara printr-o meditatie sau alte modalitati de impacare cu sine si cu ceilalti.

tarot

Daca pentru primele zile (1 - 3 Ianuarie) suntem intr-un impas sufletesc, odata cu inceperea activitatii vine Asul de Pamant (pe care l-am avut si la mijlocul lunii Decembrie), care ne spune sa fim practici, echilibrati si pusi pe treaba, sa ne facem un plan riguros inainte de a trece la actiune. Asa cum va spuneam despre Asul de Pamant, este o carte pozitiva, care ne promite daruri neasteptate din partea Universului.

Putem primi bani sau iubire si intelegere din partea altor persoane;  sau daca dintr-o data ne vine in minte vreo idee geniala, ar fi bine sa profitam si sa o punem in practica.

Exista posibilitatea sa fim avansati la locul de munca sau sa semnam un contract favorabil sau, si mai benefic, sa ne revenim miraculos dintr-o boala sacaietoare.

Desi cartea este una de Pamant, bazandu-se pe latura materiala si devotament fata de familie si prieteni, Asul transmite o energie puternica in ce priveste dezvoltarea spirituala si bunastarea, atat pentru noi cat si pentru cei apropiati.

tarot

Cartea Indragostitii (Arganghelul Rafael) ne pomeneste despre o relatie puternica si de lunga durata, o iubire fara limite si cu multa daruire. Cartea indica aparitia sufletului pereche si poate ca ar fi momentul sa luam in considerare o cerere in casatorie sau o logodna (pentru cei necasatoriti).

Un alt aspect al cartii ar fi acela al unei relatii platonice cu o persoana care va este devotata si va acorda sprijin ori de cate ori este nevoie.

O alta semnificatie a cartii este luarea unei decizii importante, pe care ingerii ne indeamna sa o facem cu inima, fara a ne lasa influentati de minte. Daca vom evalua cu atentie situatia, vom simti in adancul sufletului care este alegerea corecta.  

Noi toti facem parte dintr-o matrice universala, toti suntem una, doar mintea ne separa. Prin aceasta carte ni se reaminteste importanta conectarii cu celalte persoane prin intermediul iubirii (de la inima la inima, vizualizand cum un flux de lumina si iubire pleaca din inima noastra catre celalalt/ceilalti). Sa intelegem ca iubirea este emotia ce mai inaltatoare care ne face sa fim cu adevarat fericiti.

In plus, apare si cifra 6 pe aceasta carte, indicand anumite preocupari materiale, probleme de fertilitate sau grija fata de cei din familie. Arhanghelul Rafael (numele lui inseamna "Dumnezeu vindeca") este cunoscut ca fiind vestitorul iubirii in textele vechi, dar si pentru vindecarile miraculoase pe care le face si sprijinul lui in evolutia noastra spirituala. Sa-i cerem ajutorul ori de cate ori avem probleme si simtim ca el este cel care poate interveni in situatiile de acest gen.

Pentru acest inceput de an, va recomand o rugaciune din Regulile de Aur ale inteleptului Omraam Mikhael Aivanhov:

„Doamne, nu-mi da prea mult ca sa nu te uit si nu ma lipsi de preamult ca sa nu ma revolt! Dumnezeul meu, Tu poti dispune de mine dupa vointa Ta pentru slava si realizarea Imparatiei Tale.
Tot ce este al meu Iti apartine, voi implini vointa Ta. Dumnezeul meu, sunt al Tau servitor.”

Geni Constantinovici