Prea multa incapatanare ...

In aceasta saptamana (10-16 octombrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare mai speciala, etalarea adevarului. Inainte de a lectura acest articol despre etalarea saptamanii te invit sa te asezi intr-o pozitie confortabila, sa inchizi ochii, sa respiri adanc si sa-ti stabilesti cu precizie intrebarea care te framanta. Dupa ce ti-ai stabilit clar intrebarea pe care o ai te invit sa citesti acest articol.

Carti de Tarot etalate (saptamana 10-16 octombrie 2016) - 1. Trei de Cupe; 2. Trei de Monede; 3. Regele de Cupe.

Carti de Tarot etalate (saptamana 10-16 octombrie 2016) - 1. Trei de Cupe; 2. Trei de Monede; 3. Regele de Cupe.

Aceasta etalare te va ajuta sa separi faptele dintr-o situatie de credintele si emotiile pe care le ai referitoare la situatia respectiva. In momentul in care vei sti care este realitatea obiectiva si vei face diferenta intre realitatea obiectiva si cea subiectiva poti incepe sa faci schimbarile pe care ti le doresti cu adevarat in viata ta.

Trei de Cupe

Prima carte etalata ne indica faptele la adevarata lor lumina, ea ne arata ce este obiectiv privind situatia respectiva. Cartea etalata este Trei de Cupe.

Atunci cand apare aceasta carte este momentul sa te bazezi pe prietenii si cunostintele pe care le ai. Ea iti indica faptul ca ai prieteni carora le pasa cu adevarat de tine si care sunt dispusi sa iti acorde ajutorul lor indiferent de situatia prin care treci. De asemenea poate fi un semn ca o noua relatie va aparea la orizont si s-ar putea fie sa dezvolti o poveste de iubie, fie sa o transformi intr-o prietenie consistenta. Cartea te sfatuieste sa iei contactul cu prieteni cu care nu ai mai vorbit de mult si cu care trebuie sa updatezi informatiile iesind la o cafea, vorbind la telefon sau prin intermediul internetului. Iti recomanda sa te distrezi, sa te relaxezi, sa te bucuri de viata.

Trei de Monede

Urmatoarea carte etalata este cea a emotiilor. Aceasta carte ne reveleaza sentimentele pe care le ai despre o situatie prin care treci. Sentimentele, trebuie sa stii, se pot schimba in functie de maniera in care percepi situatia respectiva.

Cartea etalata este Trei de Monede, dar intoarsa. Atunci cand apare Trei de Monede intoarsa intr-o etalare iti comunica faptul ca nu esti dispus sa colaborezi cu cei din jur. Dai dovada de prea multa incapatanare. Cineva se poate sa iti ceara sa faci ceva ce consideri a fi lipsit de simt practic, nesigur sau neetic. Simti ca esti critcat pentru munca pe care o faci sau ca meritele nu-ti sunt recunoscute la adevarata lor valoare. Atentie, acest conflict interior pe care il traiesti continuu s-ar putea sa te impiedice sa-ti atingi obiectivul. De asemenea, pregateste-te sa intampini anumite piedici in gasirea oamenilor potriviti pentru proiectul pe care il desfasori, deschide-ti, insa, sufletul deoarece cartea anterioara ne semnalizeaza ca ai oameni potriviti in preajma, iar aceasta carte a emotiilor pe care le ai despre o situatie puncteaza faptul ca esti prea incapatanat, greu de multumit.

Regele de Cupe

Urmatoarea carte etalata este cea a credintelor si presupunerilor pe care le ai referitoare la situatia respectiva. Este important sa analizezi cu atentie aceste tipare sa vezi daca nu sunt exagerate.

Cartea etalata este Regele de Cupe si ar putea reprezenta  persoana pe care o cunosti sau o vei intalni. Regele de Cupe este o persoana artistica, impulsiva, isi urmeaza inima si visele neavand nici o retinere din a vorbi despre acestea cu cei din jur. Ii plac artele si frumosul, cauta sa gaseasca pacea in viata sa, totusi poate da dovada de multa instabilitate emotionala si sa fluctueze de la emotiile pe care le are la depresia profunda. Poate fi plin de iubire si pasional, dar in acelasi timp emotiile, sentimentele se pot schimba cu rapiditate. Trebuie sa ai grija deoarece aceasta persoana nou aparuta s-ar putea sa fie exact factorul care creeaza instabilitate in relatia cu cei din jur deoarece exista riscul sa nu se tina de promisiunile pe care le face.

Fii prudent, concluzia acestei etalari fiind sa te bazezi, mai degraba, pe persoanele pe care le cunosti, carora le-ai testat temperamentul, decat pe cei pe care ii cunosti de curand.

Bine de stiut saptamana aceasta ...