Mesaje de la ingeri (14-20 decembrie 2015)

Dragii mei,

Saptamana aceasta este reprezentata de un As, dar nu orice fel de As, si anume As-ul de pamant.

In general, Asii indica informatii noi, inceputuri sau oportunitati pentru un nou inceput. Acestia aduc cu ei tot felul de energii care ne ajuta sa abordam situatii noi dintr-o alta perspectiva. Mai pot include si daruri materiale cum ar fi bani, emotii, idei sau ajutor din partea celorlalti.

Dar sa revenim la Asul nostru de Pamant, care este o carte extrem de pozitiva. El promite un aflux de abundenta din partea Universului, care apareoarecum neasteptat. Cuvantul abundenta ne trimite cu gandul la prosperitate financiara, dar nu este cazul intotdeauna cu aceasta carte.

Putem primi daruri sub forma de bani sau primim semne ca avem nevoie disperata de iubire si ajutor din partea altor persoane; dintr-odata ne vine o idee senzationala pe care sa o punem in practica la momentul potrivit sau cunoastem o persoana care ne ghideaza spre a ajunge la succes si impliniri in domeniul care ne preocupa la momentul actual.

Cartea mai poate indica avansare in cariera, un contract de afaceri favorabil sau imbunatatirea starii de sanatate.

Energia cartii este cu o manifestare puternica in ce priveste preocuparile evoluarii spirituale si bunastarii celorlalti.

Prin urmare, in perioada urmatoare ne vom concentra mai mult pe situatia materiala si mai putin pe starile emotionale si sufletesti. Cu siguranta,vom avea parte si de interiorizare mai tarziu.

O saptamana binecuvantata!

Autor: Geni Constantonovici