Viitorul e de partea ta!

In aceasta saptamana (14-20 noiembrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata din trei carti. Aceasta etalare se va numi “Trecut, prezent si viitor”. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Sase de Spade - trecutul

Cartea etalata iti va indica ce situatie din trecut te afecteaza. De aceasta data s-a extras Sase de Spade. Atunci cand aceasta carte apare intr-o etalare inseamna ca incerci sa te muti sau sa iesi dintr-o situatie care iti provoaca suferinta si confuzie mentala. Cartea indica faptul ca incerci sa faci eforturi pentru a te indeparta de o persoana sau de o situatie distructiva. Poti incerca sa pui punct unei relatii abuzive, sa te indepartezi de prieteni care incearca sa profite de tine sau pur si simplu sa renunti la o activitate care iti consuma timp si energie.

Steaua - prezentul

Aceasta carte indica situatia ta prezenta, puncteaza elementele vulnerabile si cele forte din prezentul tau. S-a extras cartea Steaua in pozitie inversata si inseamna ca incerci sa te indepartezi de trecut si depui eforturi foarte mari pentru a reusi acest lucru. Faci tot ceea ce-ti sta in putinta pentru a te vindeca de o suferinta fizica sau emotionala. Aceasta carte iti sugereaza sa incerci sa te odihnesti si sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Bazeaza-te pe optimismul si increderea adanc sapate in fiinta ta pentru ca sunt necesare progresului pe care ti-l doresti.

7 de Monede - viitorul

Aceasta carte indica ce te asteapta in viitorul apropiat, ce schimbari va aduce acesta. Cartea etalata este Sapte de Monede. Ea reprezinta o perioada de pauza si constientizare. Poate ai lucrat intens la un proiect, poate ai depus eforturi constante sustinute in vederea atingerii unor obiective. Acum este momentul sa faci un pas in lateral si sa evaluezi daca te afli pe drumul corect. Care iti sunt obiectivele? Iti directionezi energiile in vederea atingerii obiectivelor sau te-ai indepartat de la drumul pe care ai pornit? De ce ai nevoie ca sa iti imbunatatesti prestatia? Daca lucrurile nu se desfasoara in maniera care doresti acum este momentul sa privesti cu atentie la schimbarile pe care le ai de facut. Vei identifica foarte usor punctele tale de vulnerabilitate in relatia cu tine si in raport cu cei din jur. Se vede ca te stradui sa faci progrese, iar viitorul iti este alaturi si vei avea parte de sustinere din partea unei persoane influente care te va ajuta sa rezolvi problemele cu care te confrunti.

Lecturi recomandate ...