Increderea care vindeca ...

In aceasta saptamana (17-23 octombrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare cu trei carti. Prima carte reprezinta trecutul, a doua carte reprezinta prezentul, iar a treia carte reprezinta viitorul. Inainte de a lectura acest articol despre etalarea saptamanii te invit sa te asezi intr-o pozitie confortabila, sa inchizi ochii, sa respiri adanc si sa-ti stabilesti cu precizie intrebarea care te framanta. Dupa ce ti-ai stabilit clar intrebarea pe care o ai te invit sa citesti acest articol.

Cartile de Tarot - 1. Trei de Spade; 2. Patru de Monede; 3.Steaua 

Cartile de Tarot - 1. Trei de Spade; 2. Patru de Monede; 3.Steaua 

Trei de Spade

Prima carte ne indica cum te afecteaza trecutul, ce consecinte au asupra ta actiunile si deciziile luate in trecut. Cartea etalata este Trei de Spade si ne arata ca in trecut te-ai confruntat cu o pierdere suferita, tradare sau ai fost nevoit sa faci un sacrificiu. Extragerea cartii Trei de Spade intr-o etalare indica faptul ca te-ai confruntat cu o dificultate, poate a fost vorba de incheierea unei relatii, pierderea increderii intr-o persoana din cauza ca aceasta te-a tradat. Poate ai fost respins, poate ti-ai pierdut locul de munca, poate ai fost nevoit sa faci o interventie chirurgicala sau sa renunti la ceva nefolositor. Cu toate acestea, acea pierdere a lasat loc cresterii si dezvoltarii tale. Poate ti-a fost dificil sa-ti pastrezi optimismul pentru ca sufereai mult, dar durerea prin care ai trecut a deschis drumul schimbarilor.

Patru de Monede

Cartea extrasa ce ne prezinta prezentul se numeste Patru de Monede. Ea indica faptul ca poate ai ajuns intr-un punct in care te simti sigur pe tine si pe resursele de care dispui, dar nu ai intentia sa schimbi ceva cu adevarat, te agati prea mult de ceea ce ai si refuzi sa ceri ceva nou. Poate ca iti protejezi finantele sau noul loc de munca, casa si bunurile materiale sau pur si simplu esti prea agatat de o relatie. Cu toate ca este bine sa fii sigur de tine si de situatie, totusi, ca sa te dezvolti este nevoie si de schimbare. Pe masura ce te indrepti spre viitor va trebui sa te hotarasti daca ramai in pozitia in care esti sau schimbi ceva in viata ta.

Steaua

Ultima carte etalata este cea care ne indica viitorul si este Steaua. Ea aduce speranta, pacea si renasterea. Dupa ce ai trecut prin suferintele pe care le-am punctat, dupa ce ai stagnat in prezent viitorul aduce optimism si un nou inceput. Cand Steaua apare intr-o etalare trebuie sa ai incredere in schimbarea constanta a naturii Universului. Dupa ce au trecut orele cele mai intunecate zorii unei noi zile se apropie, esti pe un drum de vindecarea, asigura-te ca vei acorda atentie atat planului spiritual, cat si celui fizic. Steaua indica protectia divina de care te vei bucura in urmatoarea perioada.

Bine de stiut saptamana aceasta ...