Mesaje de la Ingeri (18-24 ianuarie 2016)

Dragii mei,

Pentru aceasta saptamana am primit mesaje de la Ingerii Pazitori prin intermediul cartii Doi de Abundenta si de la Arhanghelul Rafael (cu ajutorul cartii A doua Optiune) pentru cei care au probleme de sanatate si nu pot lua o decizie in privinta alegerii unei terapii.

tarot

Cartea Doi de Abundenta ne arata ca, probabil suntem in situatia in care avem prea multe prioritati de rezolvat in acelasi timp! Acest lucru poate fi interesant si antrenant pentru unii dintre noi sau, din contra, ar fi ca si cum viata ar fi intr-un serios dezechilibru care ne afecteaza starea de sanatate fizica si de armonie interioara.

Ei bine, daca saptamana aceasta vom avea parte de multe provocari, ar fi indicat sa aducem o energie pozitiva si mai vesela in sarcinile pe care trebuie sa le rezolvam. Atunci cand simtim ca am obosit si nu mai dam randament, sa luam o pauza pentru a ne distra cu prietenii, colegii sau  sa facem ceva care sa ne stimuleze „copilul interior” (sa mancam o prajitura care ne place foarte mult, sa jucam jocuri cu copiii, sa citim o carte de aventuri, etc ).

La sfarsitul unei lungi zile de lucru, sa ne asiguram ca intr-adevar ne-am deconectat, fara sa ne mai verificam telefoanele sau e-mail-urile si profitam din plin de timpul liber pentru a face ceva si pentru noi. Sa ne gandim ca toate celelalte lucruri le putem face numai daca suntem sanatosi si echilibrati, respectandu-ne cu sfintenie sufletul, corpul si mintea.

Poate unii dintre noi suntem stresati din cauza lipsei banilor sau insecuritatea unui loc de munca si simtim ca trebuie sa strangem cureaua in privinta finantelor. In acest caz, sa ne rugam pentru noi oportunitati de a manifesta banii de care avem nevoie si sa fim atenti la orice semn pe care il primim de la ingeri pentru a rezolva problemele financiare.

In ce priveste cariera, ingerii ne mai sfatuiesc sa facem alegerile cu mare atentie si sa nu ne grabim in luarea unei decizii.

Cartea A doua Optiune ne asigura ca Arhanghelul Rafael aude rugaciunile celor in suferinta si ii ghideaza sa vorbeasca cu alti specialisti in domeniul sanatatii in vederea obtinerii a doua, trei sau chiar patru opinii referitoare la diagnostic.

In anumite situatii, este binevenita implicarea mai multor terapeuti care au modalitati diferite de terapie, dar scopul fiind acelasi: de a trata atat cauza, cat si efectul. Prin urmare, nu este necesara schimbarea medicului curant, doar acceptarea  si altor terapii de tratament complementare (o combinatie intre terapia alopata si cea alternativa ar fi ideala).

Aceasta carte confirma dorinta ta subconstienta de a-ti lua viata in propriile maini si sa devii cel care face alegeri bazate pe intuitie in problemele legate de sanatate. Asa cum spuneam mai devreme, sa analizezi chiar si a patra optiune pentru a gasi raspunsuri satisfacatoare inainte de a lua o decizie.

Rugaciune: Doamne Isuse Hristoase si  Arhanghe Rafael, va rog sa ma ghidati catre cei mai buni terapeuti care ma pot ajuta in aceasta situatie, astfel incat sa-mi redobandesc starea de sanatate permanenta.

“Adevaratele greutati pot fi depasite. Doar cele imaginare sunt de neinvins.”
Theodore V. Nail