Mesajele cartilor de tarot (18-24 iulie)

In aceasta saptamana am ales sa facem o etalare legata de alegerile pe care le are fiecare dintre noi de facut. Astfel ca, te rog ca inainte de a citi etalarea saptamanii sa te gandesti la o situatie din care nu reusesti sa iesi sau la o problema careia nu poti sa-i gasesti raspunsul. Respira adanc, vizualizeaza situatia pret de cateva secunde, apoi citeste mai departe interpretarea.

ace-cups-shadow .jpg

Prima carte extrasa prezinta contextul situatiei si iti poate oferi o alta perspectiva asupra situatiei respective. Prima carte extrasa este Asul de Cupa, cand aceasta carte este extrasa intr-o etalare, atunci trebuie sa cauti noi oportunitati pentru manifestarea iubirii, a prieteniei sau pentru dezvoltarea spirituala. Ea iti indica faptul ca situatia prin care treci va conduce, spre final, catre placere, intimitate si profunzime. De exemplu, ar putea fi vorba de o invitatie la o intalnire sociala, de o alegere in dragoste sau de a-ti satisface propriile necesitati. Cartea indica faptul ca situatia la care tu, acum, nu gasesti raspunsul te directioneaza catre un nou inceput din punct de vedere emotional. Te invita sa-ti lasi emotiile sa curga liber, fie ca este vorba sa-ti exprimi dragostea fata de o alta persoana sau daca alegi sa parasesti o situatie in care nu te simteai confortabil. Intotdeauna Asul de Cupa indica abundenta, poate fi vorba de o sarcina, de o nastere, o noua relatie sau de trecerea la un alt nivel al relatiei actuale. El mai poate indica si deschiderea cailor intuitive, sansa oferita de Univers de a te dezvolta spiritual. Iti recomand sa fii atent saptamana aceasta la visele pe care le ai si la toate semnalele subtile pe care ti le transmite Universul.

Urmatoarea carte etalata ne indica ce ar trebui sa faci intr-o astfel de situatie. Cartea etalata a fost Doi de Monede. Deoarece este vorba de cartea care iti indica ce ai de facut in aceasta situatie, atunci iti pot spune ca trebuie sa te pregatesti de multa munca. Aceasta carte, respectiv doi de monede, iti cere sa manifesti flexibilitate si adaptabilitate care intr-o situatie pare destul de complicata. Incearca sa sconstientizezi faptul ca viata are suisuri si coborasuri si nu te opune experientelor care vin inspre tine, ia-le asa cum sunt si integreaza-te pe parcurs in experienta. Asemeni unui jongler, in viata ni se cere sa pastram si o doza de echilibru, oricat de provocator ar fi mediul in care ne aflam. Chiar daca s-ar putea sa scapam din cand in cand de o minge in jocul vietii, asa cum face si jonglerul, va trebui sa ne pastram increderea in noi, in forta divina, sa nu ne pierdem nici speranta si nici increderea in fortele proprii. De asemenea, aceasta carte s-ar putea sa-ti transmita ca daca ai de luat niste decizii legate de finante, atunci nu ezita sa faci schimbarile care ti se solicita.

Ultima carte extrasa ne indica ce nu ar trebui sa facem, ce atitudine nu ar trebui sa adoptam in situatia data. Cartea extrasa este Opt de Bate. Aceasta carte ne avertizeaza ca trebuie sa manifesti rabdare in situatia data, este legata de viteza, energie intensa, schimbare, transformare. Situatiile par drastice si dramatice la inceput, iar daca te grabesti sa iei o decizie, atunci risti sa faci o alegere proasta. Un avertisment transmis de carte se manifesta printr-o intrebare: De ce te grabesti si spre ce te grabesti? Daca trebuie sa dai un raspuns urgent la o situatie presanta nu te grabi sa actionezi emotional, ci cantareste si pune in balanta plusurile si minusurile situatiei, iar apoi alegerea trebuie sa se faca pe luciditate si in nici un caz pe fond emotional.

Asadar, concluzia acestei etalari pesntru saptamana aceasta este ca trebuie sa-ti iei timpul necesar sa duci la bun sfarsit actiunea la care te-ai gandit, pregateste-te de multa munca si in nici un caz nu fa alegeri grabite.