Pasi marunti ...

In aceasta saptamana (19-25 decembrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata dintr-o singura carte. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Lumea inversta

tarot

Cartea etalata este Lumea inversata. Atunci cand este extrasa aceasta carte in pozitie inversata indica faptul ca esti incapabil sa finalizezi ceva. Poate esti intr-o situatie in care iti lipsesc resursele necesare sa termini un proiect sau te apropii foarte mult de finalizare, dar circumstantele sau cineva sunt potrivnice. Poate ai crezut ca lucrurile vor fi diferite de aceasta data, dar ai dificultati in a te elibera de vechile tipare.

Totusi, cartea Lumea este una pozitiva, chiar si in pozitie inversata indica o mica victorie sau o realizare marunta, dar totusi satisfacatoare. Poate fi vorba de faptul ca ai reusit sa obtii ceva, dar atunci cand iti compari propria reusita cu a altei persoane esti dezamagit de faptul ca a ta pare mai marunta.

Daca te afli in aceasta situatie aminteste-ti ca trebuie sa te raportezi numai la eforturile pe care le-ai depus din trecut pana in prezent pentru a realiza acel lucru. Ea asemenea, aceasta carte apare, de obicei, inversata atunci cand te agati de reusitele din trecut cu scopul de a amana trecerea la etapa urmatoare de evolutie.

Recomandari ...