Mesaje de la Ingeri (21 - 27 Decembrie 2015)

Dragii mei,

Saptamana aceasta este reprezentata de o incarcatura emotionala extraordinara si bucuria de a retrai inca o data nasterea lui Iisus Hristos, cel care ne invata legile fundamentale ale iubirii neconditionate si daruirii de sine pentru mantuirea sufletului.

dyer-earth

Mesajele ingerilor pentru aceasta perioada sunt … (ghiciti, va rog) tot despre iubire. Cele doua carti de Apa (Zece de Apa si Regina de Apa) se refera la dezvoltare spirituala si daruri intuitive, dar si la aspectele emotionale din viata noastra cum ar fi:  sa ne indragostim, sa avem copii, sa ne facem prieteni noi carora sa le impartasim trairile noastre. Ca si celelalte carti de Apa, pot face referire de asemenea la familie, la casa unde am locuit, la amintiri din copilarie si adolescenta, la momentele frumoase cand am sarbatorit logodna si casatoria (pentru cei casatoriti) si eforturile noastre de a avea o viata de familie fericita.

La inceput apare Zece de Apa, care vine si ne spune ca „avem totul”. Sa ne bucuram din plin de viata (acest dar nepretuit), de relatii pozitive si sustinerea celorlalti, dar mai ales de legaturile sanatoase si puternice cu copiii nostri. Relatiile cu prietenii sunt armonioase, dar mai ales cu familia. Prin urmare, nevoile noastre emotionale si financiare sunt indeplinite (daca ne multumim cu ce avem bineinteles) si ne dau o stare de confort si bunadispozitie spre sfarsitul anului.

Cartea semnifica de asemenea aparitia unui nou membru in familie sau dorinta de a ne implica intr-o activitate spirituala prin aderarea la un grup de acest gen.

Zecele de Apa se mai poate referi la grija si suportul pe care il oferim membrilor familiei sau la acceptarea ajutorului celor care doresc sa ne ajute in anumite situatii. Cu aceeasi abordare apare si Regina de Apa, care mai spune ca se intampla ceva foarte important in relatia noastra cu cineva (poate fi o legatura de dragoste sau platonica)  care ne determina sa luam o decizie care sa aduca liniste si bucurie pe termen lung.

Regina de Apa este o carte care arata profunde experiente paranormale. Ne sfatuieste sa dam mai multa importanta sentimentelor si ghidarii interioare, intuitiei si viselor premonitorii. Ne atentioneaza ca trebuie sa avem grija de noi insine, sa nu mai muncim pana la epuizare si sa evitam persoanele care ne vlaguiescde energie. Sa-l invocam pe Arhanghelul Mihail sa ne protejeze cumantia lui de culoare albastru regal  pentru a ramane puternici si sanatosi.

Daca Regina de Apa  ii solicita ajutorul Arhanghelului Mihail pentru protectie si putere, acesta apare in cea de-a treia carte (Universul) si ne spune ca am facut lucrurile exact asa cum trebuie si ca este momentul safim multumiti pentru ce am realizat de-a lungul anului, sa ne bucuram din plin si sa fim recunoscatoripentru ce am primit.  Tot Arhanghelul Mihail ne ajuta sa cunoastem succesul si ne sprijina in pastrarea echilibrului.

Universul indica trecerea la urmatorul nivel in viata personala sau in cariera. Poate fi o promovare sau o pozitie noua, ambele fiind provocatoare dar si promitatoare in viitorul noastru apropiat. Poate indica de asemenea mutarea intr-o casa noua sau un alt oras. Cartea aceasta este una de constientizare, ne-am urmarit cu atentie propria noastra evolutie si am dobandit claritate in gandire, asta ne ajuta sa intelegem ce trebuie sa facem mai departe.

Este important de specificat ca numarul 21 este ultimul din Arcana Majora si reprezinta finalul calatoriei Visatorului (cartea cu numarul 1) care coincide cu sfarsitul de an. Ingerii nu au trimis intamplator cartea, ei ne spun ca este bine sa ne eliberam de ego si sa ne bucuram de fiecare clipa. Ne-am indeplinit aproape toate sarcinile, ne-am bucurat de un real succes si acum este momentul sa traim in pace si bucurie cu noi insine si cu ceilalti.

Odata cu noul an putem incepe o alta calatorie intorcandu-ne la prima carte cu numarul 1 (Visatorul) sau putem incerca ceva complet diferit. Decizia ne apartine.

Dupa cum ati observat, sugestiile si sfaturile ingerilor sunt in sfera emotionala si ne reamintesc ca suntem aici pentru a experimenta iubirea sub toate formele, in toate situatiile.

Sper ca modul meu de interpretare amesajelor ingerilor sa rezoneaze cu sufletele voastre si sa va lumineze viata in Noul An!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi , cu bucurie si sanatate!