Raspunsuri (22-28 august 2016)

In aceasta saptamana RoAstrolog a ales o etalare compusa din doua carti, insa inainte de a citi articolul pentru eficenta maxima te invit sa te relaxezi, sa te asezi intr-o pozitie comoda, sa respiri adanc, sa inchizi ochii si sa te concentrezi pe o intrebare care te preocupa in aceasta saptamana. Etalarea iti va indica in prima carte ce sa faci, iar prin intermediul celei de-a doua carti iti indica ce sa nu faci. Respira inca o data adanc si dupa ce ti-ai formulat clar intrebarea pe care o ai te invit sa citesti articolul urmator.

tarot

Imparateasa

Prima carte extrasa este Imparateasa. Atunci cand aceasta carte apare intr-o etalare iti indica faptul ca a sosit momentul sa creezi. Mediul inconjurator, persoanele apropiate iti ofera din abundenta tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe sa creezi sau pentru a-ti manifesta imaginea ta despre un proiect nou.

Cartea iti indica faptul ca inspiratia este peste tot in jurul tau. Aceasta carte iti mai aduce o informatie: invata sa te rasfeti, sa te pretuiesti! Saptamana aceasta poti sa iti rasfeti simturile, poti degusta diverse mancaruri, te poti conecta cu natura lucrand intr-o gradina sau pur si simplu meditand activ printr-o plimbare mai lunga intr-un parc, pe strada sau in natura.

Bucura-te de parfumul florilor si al copacilor, conecteaza-te la imaginatia ta, la simtul tau creator, apoi apropie-te de lucrurile simple si frumoase. Aceasta carte, Imparateasa, iti indica momentul in care poti celebra fertilitatea, creativitatea si imaginatia.

Moartea

A doua carte iti indica ce sa nu faci in aceasta saptamana, iar cartea extrasa este una foarte serioasa: Moartea. Aceasta carte iti indica foarte clar faptul ca ai tendinta sa te agati de o situatie care nu-ti mai este de folos. S-ar putea sa te agati de oameni, de situatii, circumstante sau de idei care sunt atat de adanc impamantate in mentalul tau incat nu ai nici o dorinta sa le schimbi sau sa le modifici. Aceasta atitudine nu este cea corecta, iar cartea iti recomanda sa inchizi orice conexiune cu trecutul ininte de a merge mai departe, poate este vorba de renuntarea la serviciu, sa te muti din casa sau pur si simplu sa inchei o relatie nesatisfacatoare.

Cu siguranta, deoarece cartea extrasa a fost Moartea, nu vorbim despre o schimbare usoara si comoda, dar ne indica faptul ca este absolut necesara aceasta schimbare pentru maturizarea si starea ta de bine. Daca te simti blocat, limitat aceasta carte iti recomanda sa privesti in jurul tau si sa hotarasti la ce vrei sa renunti.

Numai cand te vei elibera de energia stagnarii, cea care te blocheaza, vei deveni o adevarata persoana puternica intr-o noua ipostaza mai hotarata, matura, mai sigura de sine. Nu te mai ancora in trecut, ci priveste cu incredere spre viitor renuntand categoric la toate alegerile, relatiile si persoanele nepotrivite care te impovareaza si care te blocheaza din drumul tau.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman