Mesaje (23–29 Mai 2016)

Informatiile care trebuie sa ajunga la noi sunt transmise si de data aceasta prin intermediul setului de carti ENERGY creat de Sandra Anne Taylor, din care am extras urmatoarele carti:

  • Atasament (in pozitie inversa se refera la perceperea nevoilor si eliberarea de vechile tipare, atasamente sau oameni care ne mentin blocati);
  • Barbat tinand in mana o inima (este vorba despre un barbat care doreste sa-si exprime emotiile si iubirea, oferind sustinere);
  • Victorie (extrasa in pozitie inversa indica amanarea succesului, realizarilor);
  • O femeie ganditoare (o femeie intelegatoare, plina de intelepciune).

Atasament

tarot

Cartea Atasament (intoarsa) este un indicator care arata eliberarea de un obicei negativ mai vechi, o relatie cu cineva care ne scoate din sarite sau mai poate fi vorba despre o atitudine disperata, extrem de toxica. Continuand sa facem curatenie vom putea stabili noi cai de abordare a preocuparilor si astfel vor ramane in viata noastra doar persoanele care ne accepta si ne iubesc asa cum suntem. Universul ne ajuta in ceea ce ne propunem, dar bineinteles ca nimic nu se intampla daca nu actionam in acest sens. Alegerile ne apartin si suntem intrutotul raspunzatori pentru rezultatele actiunilor noastre.

Unii dintre noi putem fi puternic ancorati in tipare (convingeri) mostenite din neam (genetic) sau chiar din alte vieti (istoric), de aceea este indicat sa le constientizam si sa ne eliberam de ele pentru a beneficia de experiente pozitive si relatii armonioase cu ceilalti.

Imaginati-va ca si cum lanturile s-au rupt si ne-am eliberat de legaturile limitative, pasind catre un viitor luminos si nemarginit.

Afirmatie: Ma eliberez de atasamente si aleg pacea. Sunt puternic/a, liber/a si gata sa aleg fericirea.

Barbat tinand in mana o inima

45 Man holding a Heart.jpg

Cea de-a doua carte (Barbat tinand in mana o inima)  este dedicata doamnelor/ domnisoarelor in viata carora apare (sau exista deja) un barbat care doreste sa-si exprime clar emotiile si scopul pentru care se afla in viata voastra. Acesta pare sa fie cel pe care il doreati si inca nu va vine sa credeti. Poate fi vorba despre o reechilibrare a relatiei de cuplu si constientizarea lucrurilor cu adevarat importante intre cei doi (cum ar fi iubirea si respectul), in urma unor experiente neplacute in trecut.

Pentru femeile care nu sunt interesate sa experimenteze o iubire inflacarata sau o prietenie platonica, cartea Barbat tinand in mana o inima semnifica o persoana care intentioneaza sa ajute in probleme legate de casa, familie sau proiecte personale.

Oricum ar fi, exista cineva care apare atunci cand avem nevoie si isi ofera sprijinul neconditionat. Oare cine sa fie?!  

Afirmatie:  Ma simt confortabil cu toate emotiile mele. Le onorez si le exprim intr-un mod adecvat. Simt pacea.

Cartea Victoriei

Cartea Victorie (intoarsa) semnifica o amanare sau o anulare a unui proiect in care v-ati pus mari sperante. Acest lucru se datoreaza fie unor schimbari de ordin personal, fie unor factori externi. Succesul poate sa mai intarzie ceva timp, dar sa nu disperati. Poate ar trebui sa reevaluati situatia, sa modificati planul de lucru si sa stabiliti obiective clare cu rezultate realiste. Orice s-ar intampla independent de vointa noastra, sa ne amintim ca linistea sufleteasca si echilibrul interior ne pot aduce realizari nesperate. Atunci cand ne detasam emotional de situatie, Universul ne trimite exact ceea ce avem nevoie.

Afirmatie: Realizez lucruri minunate in interiorul meu si in aceasta lume. Ma vad pe mine insumi/insami traind in succes, chiar acum.

O femeie ganditoare

O femeie ganditoare (a patra carte) poate fi o prietena care ne ajuta sa intelegem si sa ne exprimam gandurile. Mai poate fi un profesor/mentor care apare in viata noastra pentru a ne asista in alegerea unei noi directii de dezvoltare personala.

Este posibil ca, o femeie sensibila, discreta si amabila sa-si faca aparitia in viata unui barbat ce doreste o relatie platonica, o prietenie sincera.

Cartea O femeie ganditoare poate reprezenta, de asemenea, o parte din sufletul vostru care este pregatit sa se deschida si sa aduca puritate si sprijin lumii. Daca-i asa, gaseste-ti vocea interioara si lasa-ti intelepciunea sa straluceasca!

Afirmatie: Imi deschid mintea si inima intelepciunii mele interioare. Sunt atent/a, centrat/a si clar/a.

Geni Constantinovici