Cumpatare si confruntari

Pentru ultima saptamana de octombrie (24-30 octombrie 2016), RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare compusa din trei carti. Prima carte va reprezenta trecutul, a doua prezentul, iar a treia va reprezenta viitorul. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

1. Temperanta 2. Trei de Bate; 2. Cinci de Bate.

1. Temperanta 2. Trei de Bate; 2. Cinci de Bate.

Cumpatare

Prima carte reprezinta trecutul si maniera in care acesta te afecteaza. Cartea etalata este Cumpatare. Aceasta este o carte a integrarii si a gasirii echilibrului. Ai incercat sa-ti gasesti echilibrul, insa ai manifestat retinere si indoiala legata de capacitatea ta de a pune in practica schimbarile care apar la orizont. S-ar putea sa fi fost nevoie sa-ti incepi viata alaturi de cineva, sa-ti integrezi munca si sa gasesti calea de mijloc intre munca si viata de familie sau sa-ti integrezi latura spirituala in viata ta, in viata de zi cu zi. Indiferent de proiectele pe care le-ai planificat a trebuit sa le ajustezi pe parcurs, sa faci un pas in lateral si sa astepti rezultatele. Aceasta carte iti indica faptul ca ai fost confruntat cu o situatie care te-a destabilizat profund si incerci sa-ti gasesti echilibrul in viata de zi cu zi.

Trei de Bate

Cartea a doua ce reprezinta prezentul indica situatia ta curenta. S-ar putea sa fie vorba de o problema cu care te confrunti, ceva ce simti sau gandesti sau modul in care interactiunea cu alte persoane te poate afecta. Cartea etalata este Trei de Bate inversat. Aceasta carte apare intotdeauna atunci cand este nevoie sa planifici cu atentie lucrurile inainte de a incepe un proiect sau o calatorie. S-ar putea sa stii exact unde doresti sa ajungi, dar esti destul de nesigur de pasii pe care ii ai de urmat. Evalueaza-ti ideile, vorbeste cu oameni care au fost in situatia ta sau chiar ia in calcul varianta unui curs de dezvoltare personala sau a unor cursuri de specializare care iti vor aduce mai multa claritate in pasii pe care ii ai de facut pentru a-ti atinge obiectivul. Aceasta carte mai apare atunci cand este vorba de o intarziere, intr-o calatorie sau apare ca un avertisment pentru a-ti sugera sa verifici de doua ori inainte toate actele necesare in vederea unei calatorii. De asemenea, acelasi Trei de Bate inversat poate aparea in etalare atunci cand stii ce ai de facut, dar tot amani sa incepi. Pune-ti intrebarea fireasca: ce te blocheaza? Este ceva de care te temi? Ai nevoie de ajutorul altora ca sa incepi? Aceasta carte poate indica faptul ca ai intentia sa renunti la o activitate, la un program educational sau o alta oportunitate. Daca aceasta este situatia cu care te confrunti nu te simti ca si cum ai fi incapabil. Ia-o doar ca pe un semn ca inca nu esti pregatit sa te manifesti la adevarata ta valoare si ai nevoie sa mai astepti pentru a-ti manifesta intregul tau potential.

Cinci de Bate

A treia carte este cea legata de viitor si puncteaza modul in care viitorul apropiat isi va aduce contributia la situatia prezenta. Ea va indica schimbarile care ti se recomanda sa le faci pentru a influenta intr-o maniera pozitiva viitorul. Cartea etalata este Cinci de Bate inversata si puncteaza faptul ca in sfarsit vei reusi sa gasesti solutie pentru un conflict sau o provocare lansata de cei din jur. Va trebui sa-ti asumi faptul ca trebuie sa-ti ceri scuze sau sa recunosti ca ai gresit intr-o anumita situatie. Ti se recomanda sa dai dovada de flexibilitate pentru a evita surmontarea conflictului. Nu trebuie sa te inspaimanti in fata unui viitor care pare destul de sever si strict. Aminteste-ti ca uneori situatiile care iti ridica mari provocari iti aduc si cele mai mari recompense. Este o carte care iti sugereaza sa fii mai competitiv, mai incisiv si sa incerci sa te impui mai mult in fata celor din jur, insa pastrand balanta si echilibrul dictat de bunul simt.

Bine de stiu saptamana aceasta ...