Ajutor

In aceasta saptamana (26 decembrie - 1 ianuarie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata din doua carti. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Carul 

carul

Prima carte indica situatia actuala, punctul in care te afli. Cartea extrasa este Carul inversata. Atunci cand Carul apare inversat intr-o etalare persoana intampina dificultati in evolutia sa si in realizarea proiectelor sale. S-ar putea sa ai toate “uneltele”necesare pentru a avansa, dar iti lipseste increderea in a-ti pune in practica visele. S-ar putea sa fii intr-o forma usoara de depresie, sa crezi ca nu meriti sa fii fericit sau sa te panichezi ca ti se intampla lucruri prea bune.

Incearca sa-ti depasesti fricile si indoielile, este evident faptul ca gandurile sunt cele care iti limiteaza perceperea realitatii. Cartea te avertizeaza ca iti risipesti energia, s-ar putea sa nu fii clar in gandurile tale, in ceea ce vrei de la tine si de la ceilalti sau s-ar putea  ca exteriorul sa te preseze sa pui nevoile si dorintele celorlalti inaintea propriilor tale dorinte.

Ia-ti timpul necesar pentru a “sonda” in interiorul tau si pentru a-ti clarifica prioritatile. Carul inversat poate sugera si o mutare, dar o mutare care nu a fost gandita profund si cu claritate. S-ar putea sa fii mult prea increzator in fortele tale, in relatiile tale si sa te grabesti inainte de a pune fundatia solida a planului de schimbare pe care vrei sa-l imbratisezi.

Ai grija daca pleci intr-o calatorie, verifica-ti actele si autovehiculele sau biletul de calatori pentru ca, de obicei, Carul inversat te avertizeaza cand esti intr-o cumpana la drum.

Regele de Monede

tarot

Ce urmeaza sa se intample? Cartea etalata este Regele de Monede si ea ne frunizeaza raspunsul la aceasta intrebare. Se pare ca vei intalni o persoana care are succes in viata si care este foarte ambitioasa. Este vorba de un barbat mai in varsta, trecut de 45 ani, un om practic si care poate avea castiguri materiale fie prin talentele sale, fie prin afacerile pe care le conduce. Poate fi vorba de un sef sau un coordonator. Este un barbat cu posibilitati materiale, prudent la modul in care isi cheltuie banii, dar nu este zgarcit. Este o persoana senzuala care apreciaza confortul.

Aceasta carte indica faptul ca intalnirea pe care o vei avea cu aceasta persoana iti poate schimba viata si te poate ajuta mult in proiectele pe care urmeaza sa le defasori

 

Lecturi la inceput de an ...