Atentionari si sfaturi

In aceasta saptamana Roastrolog si Alexandra Coman au ales o etalare cu o singura carte. Inainte de a lectura acest articol despre etalarea saptamanii te invitam sa te asezi intr-o pozitie confortabila sa inchizi ochii, sa respiri adanc si sa-ti stabilesti cu precizie intrebarea care te framanta. Dupa ce ti-ai stabilit clar intrebarea pe care o ai te invit sa citesti acest articol.

In cadrul acestei etalari s-a extras cartea Steaua, dar asezata in pozitie inversata. Atunci cand cartea Steaua apare in pozitie inversata s-ar putea sa te straduiesti prea mult sa depasesti niste probleme din trecut sau te bazezi prea mult pe situatiile din trecut in loc sa gasesti solutii pentru prezent. S-ar putea sa faci tot ce-ti sta in putinta sa pentru a te vindeca de o problema fizica sau emotionala, insa ce-ar trebui sa faci cu adevarat este sa te odihnesti si sa astepti o situatie in favoarea ta. Se poate sa te bazezi pe optimismul si increderea nativa pe care o ai de a avansa fara sa actionezi in nici o directie.

De asemenea, aceasta carte te avertizeaza impotriva unor “vindecatori” sau terapeuti care acceseaza talentele de care dispun sau abilitatile pe care le au intr-o maniera incorecta. Ai grija, daca apelezi la terapii alternative in aceasta spatamana, pe mana cui te lasi deoarece se poate sa nimeresti un sarlatan sau o persoana care sa profite de nevoile tale doar ca sa castige niste bani. Incearca in aceasta saptamana sa nu iei toate lucrurile de bune si sa fii precaut atat in afirmatiile pe care le faci, cat si in privinta promisiunilor care ti se fac de catre cei din jurul tau.

Util de citit saptamana aceasta ...