Mesaje de la Ingeri (28 - 31 Decembrie 2015)

Dragii mei,

Pentru urmatoarele patru zile am primit o singura carte, si anume: Noua de Apa.

tarot

Este o carte cu o puternica incarcatura emotionala si atunci cand o primim inseamna ca suntem extrem de dedicati celorlati si uitam de propriile noastre nevoi si dorinte. Ar fi bine sa ne gandim si la noi, constientizand ca ii putem ajuta numai daca noi suntem intr-o stare zen.                          

In urmatoarele zile pana la finalul acestui an suntem intuitivi si reusim sa rezolvam niste probleme aparute brusc.

De obicei cartile de tarot cu numarul noua semnifica extremele dintre optimism si pesimism. Gandirea pozitiva poate fi accentuata sau cea negativa, depinde de starea noastra de spirit din aceasta perioada. Facand o evaluare a rezultatelor obtinute de-a lungul anului, putem gasi ca am realizat ceea ce ne-am propus sau lasam sa ne domine deznadejdea si tristetea pentru ce nu am reusit sa obtinem. Cu putina ingaduinta avem posibilitatea sa vedem partea plina a paharului si sa ne petrecem sarbatorile cu bucurie, nelasand grijile sa ne strice buna dispozitie.

Poate sunt persoane printre noi care isi doresc foarte mult o schimbare dar cred ca nu este momentul oportun. Asa cum va spuneam anterior, cea mai buna alegere este sa va ascultati intuitia.

Cartea aceasta arata ca am parcurs un drum lung si anevoios si avem sentimentul ca am muncit din greu ca sa ajungem aici si este necesar sa avem grija de ceea ce am realizat. Suntem incurajati sa avem incredere ca totul va fi bine, sa fim fericiti si recunoscatori pentru ce avem.

Acum este momentul sa ne punem o dorinta care cu siguranta se va implini.

Zilele acestea vom primi cadouri spirituale si materiale, sa fim deschisi la a le primi si a darui si celorlalti din ce avem.

Sa fim cat mai darnici si atenti cu cei care sunt in nevoi si care nu au avut posibilitatea sa se bucure de feeria Craciunului.

Un An Nou Fericit si Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii spre calea mantuirii !

Geni Constantinovici