Clarificari

In aceasta saptamana (28 noiembrie 2016 - 4 decembrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata din trei carti. Aceasta etalare se intituleaza “Etalarea adevarului”. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Aceasta etalare te va juta sa discerni laturile unei situatii cu care te confrunti. Vei primi informatii despre ceea ce crezi in legatura cu aceasta situatie, despre latura obiectiva a realitatii, cum poti sa faci schimbarile necesare pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

tarot

Regele de Spade - situatia

Aceasta carte iti indica adevarul privind situatia cu care te confrunti. Cartea este Regele de Spade. Ti se confirma ca ai intalnit o persoana care te va sustine foarte mult prin maniera calma, matura si analitica cu care abordeaza viata. Aceasta persoana este un barbat aflat intr-o pozitie de conducere care este un om direct si un profesionist desavarsit. Deciziile pe care le ia sunt bazate pe o analiza atenta a situatiei. Cu siguranta ca nu se va lasa influentat de presiunea normelor societatii.

Soarele - sentimente si emotii

Aceasta carte iti indica emotiile pe care le manifesti privind situatia prin care treci. Sentimentele se pot modifica in functie de maniera in care percepi situatia. Cartea extrasa este Soarele. Ea este o carte a luminii, una benefica si te incurajeaza sa iti exprimi sentimentele adevarate si gandurile pe care le ai vis a vis de o persoana sau de o situatie. In momentul in care vei exprima ceea ce simti vei dobandi o mai mare claritate si intelegere. Este momentul sa sarbatoresti realizarile pe care le-ai facut si sa le impartasesti celor din jur. Nu-ti fie frica de succesul pe care il ai, lasa copilul interior sa se manifeste in deplinatatea emotiilor sale. Curiozitatea, creativitatea si dorinta de a explora viata sunt elementele pe care le constientizezi ca ai nevoie sa le aduci in viata ta.

Magicianul - credintele si presupunerile tale

Cartea etalata in aceasta etapa a extragerii iti indica ceea ce crezi sau presupui ca stii despre o situatie. Este important sa analizezi aceasta situatie pentru a vedea daca nu cumva sunt gresite sau exagerate. Cartea etalata este Magicianul. Atunci cand se extrage aceasta carte intr-o interpretare puncteaza potentialul pe care il ai ca sa transformi visele in realitate. Secretul ca sa obtii controlul asupra vitii tale este sa ai o viziune clara asupra planului pe care il ai de urmat, asupra drumului pe care doresti sa-l strabati si sa actionezi in vederea transpunerii in fapte concrete a gandurilor pe care le ai. Ti se cere actiune si determinare. Atunci cand se aliniaza determinarea si dorinta de a actiona vei avea parte de adevarate miracole benefice in viata ta.

Lecturi recomandate ...